• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2019

15:28

SAIGRAČI RASPLAKALI JOVIČIĆA! Zvezdin vezista otvorio dušu posle povrede, nije mu bilo lako!

Crvena zvezda

SAIGRAČI RASPLAKALI JOVIČIĆA! Zvezdin vezista otvorio dušu posle povrede, nije mu bilo lako!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić nakon operacije kolena počeo je individualno da trenira i istakao da očekuje da se što pre vrati na teren

U poslednje vreme se mnogo govori o mom povratku na teren. Počeo sam da treniram individualno s loptom što je za mene ohrabrujuća vest na nekom pshičkom planu. Za kratak period prebrodio sam dve ozbiljne povrede. Što se tiče moje fizičke spreme, sigurno ću dati sve od sebe kao i poslednja dva meseca gde radim na snazi čitavog tela... Očekujem da se na teren vratim što pre i mnogo spremniji - rekao je Jovičić za klupski sajt.

ZVEZDI ZNATNO PALA POSETA U LIGI ŠAMPIONA! Crveno-bele gleda mnogo manje ljudi nego prošle sezone!

SVI ISPADI DEJANA SAVIĆEVIĆA! Od "pu*i ga, purgeru", vređanja navijača Zvezde, otkaza Tumbakoviću zbog tzv. Kosova pa do ćerkinog venčanja!



Jovičić je povredio ligamente kolena u utakmici protiv Helsinkija u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Nakon toga uspešno je operisan u Rimu.

- Psihički sam mnogo teško podneo sve to. Nije mi lako, jer želim da budem uz saigrače na svakom treningu. Dišemo jednim plućima u svlačionici i sve doživljavam kao i oni, iako nisam na terenu. Nisam u prilici da pomognem ekipi u Ligi šampiona, ali u meni pred sam meč tinja neka pozitivna trema što je pozitivno, ali s druge strane ostaje veliki žal jer ne mogu da im pomognem - rekao je Jovičić.

- Verujem da ćemo i sledeće godine igrati evropska takmičenja, ali i da ćemo ove sezone prezimiti u Evropi - dodao je on.

ZVEZDA I MAČVA ZAKAZALI KUP UTAKMICU! Poznat termin okršaja na "Marakani", čekaju se još Partizan i Spartak!

PONOVO DOBILI PO DŽEPU! Disciplinci jako udarili na Zvezdu i Partizan!

 

Foto: reuters

 



Jovičić je naveo da su svi saigrači uz njega, da ga je rasplakala video poruka koju su mu poslali pred operaciju.

- Očekujem da se što pre vratim. Nedostaje mi karantin, da se družimo pred utakmicu, ali verujem da ću im se pridružiti od zimskih priprema. U našem timu se nikada nije izdvajao pojedinac. Uvek smo ili tim, kolektiv i to nas je i dovelo do velikih uspeha u ove tri godine. To mi daje dodatnu snagu da se vratim jači nego ikad - rekao je Jovičić.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)
Društvo

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)

Nema sumnje da svako od nas pamti stresove koje smo doživeli zbog čekanja u dugim redovima i gubljenja vremena na obavljanje administrativnih poslova. Srećom, konačno možemo da odahnemo.

16.04.2024

08:00

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija