• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2019

23:05

IZGUBLJENE LOPTE NAS KOŠTALE PORAZA! Gavrilović otkrio šta mu se ne sviđa u igri Zvezde!

Crvena zvezda

IZGUBLJENE LOPTE NAS KOŠTALE PORAZA! Gavrilović otkrio šta mu se ne sviđa u igri Zvezde!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Andrija Gavrilović rekao je da su izgubljene lopte uticale na poraz od Partizana u prvom ovosezonskom večitom derbiju, ali da je ekipa pokazala karakter povratkom posle velikog zaostatka

Crveno beli su izgubili 75:72 u prvom večitom derbiju ove sezone, a Gavrilović je naveo šta mu se sve nije sviđalo u igri tima koji vodi.

Bila je velika borba, utakmica gde se oseća pritisak. Bilo je i tehničkih, namernih grešaka. Zadovoljan sam što smo se vratili posle zaostatka u prvom poluvrmenu. Ekipa pokazala karakter. Ne mogu da budem zadovoljan nekim brojevima i tu moraju da se izmene, poboljšaju, a to je odnos skokova u napadu, izgubljene lopte i naše asistencije. Nije to opravdanje za poraz. Važni parametri, moramo da budemo bolji  - rekao je Gavrilović i dodao:

- Dve poslednje akcije smo izgubili loptu. Beron i Davidovac je trebalo da naprave blokadu, da neko šutira trojku. Nismo to ostvarili, rezerva varijanta nije prošla. Izgubljene lopte su nas koštale poraza - naveo je trener crveno-belih.

Gavrilović je rekao da je poslednji napad trebalo da ide na Bilija Berona, ali se to nije realizovalo dodajući da je cilj ekipe što bolji plasman u plej-ofu.

- Cilj je što bolje mesto u plej-ofu. Znali smo da nas Evroliga iscrpljuje, da moramo da gradimo tim, da se vraćamo posle poraza - naveo je Gavrilović.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija