• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.11.2019

15:15

PRED MAČVU! Milojević: Kup je važan, hoćemo pehar!

Crvena zvezda

PRED MAČVU! Milojević: Kup je važan, hoćemo pehar!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, uoči duela sa Mačvom u osmini finala Kupa Srbije, poručio je da je cilj njegovog tima da osvoji taj trofej posle čak osam godina čekanja

- Kup je veoma bitan za nas, daćemo sve od sebe da dođemo do završnice i borimo se za trofej. Mačva je ekipa čija pozicija na tabeli u domaćem prvenstvu, ne prikazuje njihov realan kvalitet. Uz vredan rad i trenera Aničića, koji je iskusan i već je ostvarivao uspehe sa Mačvom, utisak je da ih očekuju bolji rezultati. Kup utakmice nemaju dodirne tačke sa prvenstvom, tako da trebamo da budemo oprezni. Želimo da osvojimo Kup Srbije - rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Mačva je nezgodna ekipa, što je pokazala naš utakmica u Superligi, naglasio je Milojević.

- Mačva ima težak domaći teren i publiku koja je orijentisana ka lokal-patriotizmu sa velikim brojem igrača iz Šapca ili okoline. Svi oni žive za Mačvu - istakao je Milojević i dodao da je zdravstveno stanje Matea Garsije bolje i da je od lekarskog tima dobio zeleno svetlo da se naredih dana priključi radu ekipe.

(FOTO) SEĆANJE! Zvezdine legende položile venac na bistu Rajka Mitića!


Milojević se osvrnuo i na šanse reprezentacije Srbije da se plasira na EURO preko baraža u martu.

- Veliki sam optimista kada je u pitanju naša reprezentacija, jer sam patriota. Volim Srbiju i uvek verujem da možemo da pobedimo. Nadam se da ćemo proći baraž, a naravno da mi je i drago što su i fudbaleri Crvene zvezde deo našeg nacionalnog tima - zaključio je Milojević.

Utakmica osmine finala Kupa Crvena zvezda - Mačva igra se sutra od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić".

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija