• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2019

13:03

LUKIĆ SRUŠIO PARTIZAN! Zvezda slavila u večitom derbiju i nastavila pohod ka tituli!

Crvena zvezda

LUKIĆ SRUŠIO PARTIZAN! Zvezda slavila u večitom derbiju i nastavila pohod ka tituli!

Podeli vest

Omladinci Crvene zvezde savladali su vršnjake iz Partizana u večitom derbiju sa 2:1 na gostovanju u 16. kolu Omladinske lige Srbije i tako zadržali vrh tabele. Pobedu crveno-belima doneo je štoper Aleksandar Lukić golom u 79. minutu

Crveno-beli omladinci uspeli su da u najvećoj utakmici domaćeg prvenstva savladaju ljutog rivala i to na gostujućem terenu i održe razliku nad Brodarcem u borbi za titulu.

Prvi pogodak viđen je u 36. minutu. Centrirao je Radulović sa desne strane, štoper gostiju Cvetojević uspeo je da zakači loptu glavom, ali taman toliko da ona padne na nogu Miloša Pantovića koji je rutinskom egzekucijom sa nekoliko metara doveo Zvezdu u vođstvo.

Inspirisani postignutim pogotkom, crveno-beli su nastavili da napadaju. Prvo je u 40. minutu atraktivno pokušao Radulović makazicama, da bi tri minuta kasnije, momak rođen u Kotoru ponovo bio u centru pažnje.

Poravnali su rezultat domaći u 47. minutu. Prošao je Vujanović po desnoj strani, vratio loptu na peterac Momčiloviću koji je bio na pravom mestu i pogodio Katićevu mrežu.

Pokazalo se u 78. minutu da domaći nemaju rešenja za centaršuteve Radulovića. Fenomenalno je  "desetka" Zvezde sa leve strane ubacila loptu, pravo na glavu Aleksandra Lukića koji spretno reaguje i sa nekoliko metara glavom matira Kačavendu, čime postavlja konačan rezultat i donosi veliku radost crveno-belima.

Omladinci Zvezde već u utorak igraju novi bitan meč i to u Ligi šampiona kada u Beogradu stiže Bajern iz Minhena.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija