• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2019

17:51 >> 17:48

(VIDEO) NIJE BILO LAKO, ALI JE MERAK! Zvezda slavila u Nišu pred Bajern, Ben je specijalac za Superligu!

Crvena zvezda

(VIDEO) NIJE BILO LAKO, ALI JE MERAK! Zvezda slavila u Nišu pred Bajern, Ben je specijalac za Superligu!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Radničkog u Nišu sa 2:0 u derbiju 17. kola LingLong Superlige Srbije. Crveno-beli su uz pomoć El fardu Bena i Alekse Vukanovića došli do nove pobede u domaćem šampionatu, samo tri dana pred dolazak Bajerna u Beograd

 

Nije bilo ni lako, a ni sjajno, ali je Zvezda slavila protiv Radničkog u derbiju 17. kola Superlige i na dobar način najavila duel sa Bajernom u petom kolu Lige šampiona ovog utorka na "Marakani".

LUKIĆ SRUŠIO PARTIZAN! Zvezda slavila u večitom derbiju i nastavila pohod ka tituli!

Odlučio je Milorad Kosanović da se ne brani protiv šampiona Srbije pa je na teren izveo nešto ofanziviju postavu. Ipak, samo je Čumić koliko, toliko pretio gostima iz Beograda u nekoliko navrata, ali nije imao mnogo muka Milan Borjan.

Foto: Starsportphoto

Nisu ni crveno-beli briljirali, ali jesu postizali golove. Najistaknutiji u prvom poluvremenu bio je El fardu Ben koji je pretio u nekoliko navrata što iz slobodnog udarca što solo prodorima da bi u 40. minutu pogodio mrežu za prednost Zvezde.

Radnički je u drugom poluvremenu bio nešto konrektniji, ali iz inicijative se nije izrodila nijedna opasnija prilika koja bi ugrozila crveno-bele. Onda je usledila glupost Ostojića koji pravi faul za drugi žuti karton na 20 minuta do kraja meča i tako donosi Nišlijama jako težak zadatak.

Foto: Starsportphoto

Muke im je skratio Aleksa Vukanović koji je u 77. minutu izbio sam na golmana Lazovića i poslao loptu u levu stranu gola za konačan rezultat i povratak crveno-belih na pobednički put nakon remija u Ivanjici.

Zvezdu već u utorak čeka Bajern iz Minhena u petom kolu Lige šampiona, a evenutalna pobeda crveno-belih mogla bi da im donese i proleće u Evropi. 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

RADNIČKI - CRVENA ZVEZDA 0:2 (0:1)

Ben u 40. i Vukanović u 77. minutu za Zvezdu

Stadion: Čair, Sudija: Novak Simović

RADNIČKI: Petrović - Todorovski, Stevanović, Ostojić, Đorđević - Sulaka, Noma (od 81. Knežević), Pantelić - Čumić, Haskić - Mihajlović (od 74. Bondarenko).

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić - Vulić, Kanjas (od 76. Ivanić) - El Fardu Ben, Marin (od 87. Nikolić), Vukanović (od 78. Simić) - Tomane.

Tok meča:

KRAJ!

90. minut - Igraće se još tri minuta.

87. minut - Poslednja promena kod gostiju. Mladi Veljko Nikolić dobija šansu umesto Marina.

81. minut - Nova promena u Radničkom. Noma izlazi iz igre, a šansu je dobio Filip Knežević.

78. minut - Samo što se upisao u strelce, Vukanović ide van terena, a svoje mesto prepušta Veljku Simiću.

77. minut - GOOOOOL! Vukanović je ostao sam na ivici šesnaesterca domaćih i matirao golmana Lazovića! Čini se da je sada sve rešeno!

76. minut - Menjaju i gosti. Umesto malo primetnog Hosea Kanjasa u igri je Mirko Ivanić.

74. minut - Prva promena na meču, menja Kosanović. Umesto Stefana Mihajlovića na terenu je Taras Bondarenko.

71. minut - Velika glupost Ostojića koji pravi faul nad Benom i dobija drugi žuti karton. Igraće Radnički sa 10 igrača do kraja.

68. minut - Probao je Tomane da se snađe u kaznenom prostoru domaći. Uspeo je Portugalac da uputi udarac ka golu, ali je to bilo preslabo za Lazovića.

66. minut - Bilo je opasno! Čumić šutira sa nekih 20 metara, ali lopta prolazi pored desne stative Borjanovog gola.

60. minut - Šutirao je Miloš Vulić direktno iz slobodnog udarca, ali lako to brani Lazović.

54. minut - Ponovo preti Radnički. Preko gola ide šut Haskića. Nišlije bolje u ovim momentima.

49.minut - Ofanzivno su krenuli domaći u nastavak. Ponovo je Čumić bio u šansi, ali je na vreme stigao da ga izblokira Nemanja Milunović.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

KRAJ PRVOG POLUVREMENA!

Foto: Starsportphoto

40. minut - GOOOOOL! Vodi Zvezda u Nišu! Ben se odlično snašao nakon asistecnije glavom Milana Rodića!

32. minut - Dobar pokušaj Čumića, ali na visini zadatka je Milan Borjan.

29. minut - Iako nema mnogo dobrih prilika igra se dosta dinamično u prvih pola sata igre. Radnički je uspeo da se oslobodi pritiska gostiju.

23. minut - Još jednom je pretila Zvezda, ponovo Ben u šansi. Stvorio je sebi prostor omaleni napadač, ali je šutirao preko gola.

14. minut - Najbolja šansa na meču za goste. Pokušao je Ben iz slobodnog udarca da ugrozi gol Petrovića, ali brani golman domaćih.

5. minut - Prva prilika za Zvezdu. Šansu je imao Vulić, ali njegov šut ide preko gola.

1. minut - Utakmica je upravo počela!

15.55 - Treba napomenuti da Radnički na ovom meču ne može da računa na Dejana Melega i Erika Jirku, pozajmljene igrače crveno-belih. 

15.51 - Kroz istoriju Zvezda nije imala mnogo problema u Nišu. U prethodnih 12 susreta samo jednom nije pobedila, a to je bilo tačno pre godinu dana kada je na "Čairu" bilo 2:2.

15.40 - Na klupi za rezervne igrače ostali su sledeći igrači:

Zvezda: Popović, Pankov, Ivanić, Babić, Simić i Jevtović, Nikolić.

Radnički: Marko Knežević, zatim Filip  Knežević, Bondarenko, Mitrović, Miloradović, Đilas, Jovanović.

15.22 - Vladan Milojević je odlučio da ne štedi svoj tim na gostovanju u Nišu pa je na teren izveo gotovo najjaču postavu. Malo iznenađenje je viđeno jedino u napadu gde je šansu od starta dobio Portugalac Tomane.

15.10 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču 17. kola LingLong Superlige Srbije između Radničkog i Crvene zvezde u Nišu. Crveno-beli na "Čairu" traže dobar rezultat pred dolazak Bajerna u Beograd ovog utorka na sudar petog kola grupne faze Lige šampiona. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja sa juga Srbije.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija