• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2019

20:50

ŠOK NA "MARAKANI"! Vladan Milojević napušta Zvezdu na zimu?

Crvena zvezda

ŠOK NA "MARAKANI"! Vladan Milojević napušta Zvezdu na zimu?

Podeli vest

Trofejni trener Crvene zvezde Vladan Milojević mogao bi na zimu na napusti redove srpskog šampiona pošto, prema pisanju grčkih medija, postoji veliko interesovanje iz Kine

Grčki portal sport24.gr navodi da trener Crvene zvezde ima ponudu iz Saudijske Arabije od neimenovanog kluba, kao i Kine, te da su pregovori sa klubovima u poodmakloj fazi.

Milojević bi navodno na kraju polusezone mogao da napusti Beograd i preseli se u Kinu za mnogo više novca od 600.000 evra koliko zarađuje godišnje u Beogradu.

Klub sa kojim se po tvrdnjama grčkog portala pregovara je Dalijan Jifang u kome bi Milojević trebalo da zameni Rafaela Beniteza. Dalijan se trenutno nalazi na 10. mestu Superlige Kine sa 35 osvojenih bodova. 

Milojević ima ugovor sa Crvenom zvezdom do leta 2020. godine. 

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 4 godine

Тако сам и ја мого "комотно" водити Звезду...Можда чак и за нијансу боље...!

Chadjavi

pre 4 godine

Igrao se,igrao i...zaigrao...nisi ti za ovo,trebalo je i pre da odes...nego mislim da sam negde procitao da Marin bude sledeca Zvezdina zvezda...da li je on protiv Bajerna igrao za nas ili za njih?....

Lala iz Banata

pre 4 godine

Колико зна о фудбалу, добро је да га неко и хоће...После свега што је "показао" од знања...

tadija64ZEMUN

pre 4 godine

sto toliko cekati,nek ide odmah,trebalo ga je davno najuriti,

Srđan

pre 4 godine

Daj bože da je to istina. Zvezda nikad u svojoj istoriji nije bila ovako očajna i igrala anti fudbal. Milojević je bunkeraš koji svojom trenerskom filozofijom unosi strah i nesigurnost u svakog igrača. Iz sezone u sezonu je tim sve gori i to je mučno gledati, a novom treneru će trebati dosta vremena da igračima vrati samopouzdanje i da stvori neku igru.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija