• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2019

00:25

NIJE OVO TAKMIČENJE ZA NAS! Borjan poslao saigračima brutalnu poruku!

Crvena zvezda

NIJE OVO TAKMIČENJE ZA NAS! Borjan poslao saigračima brutalnu poruku!

Podeli vest

Golman Crvene zvezde Milan Borjan izašao je prvi među novinare od svojih saigrača posle debakla protiv Bajerna (6:0) poručivši saigračima da se pogledaju u oči i priznaju da ovo nije takmičenje za njih

Borjan je posle utakmice rekao novinarima da mu je teško da iznova posmatra ubedljive poraze u Ligi šampiona.

- Treba da se pogledamo u oči i da vidimo... Teško je pričati... Treba da se pogledamo u oči i da vidimo da nismo za ovo takmičenje, da budemo realni. Da svaku utakmicu primimo toliko golova, slabo igramo ono što se od nas traži, ne uradimo to što stručni štab traži. Za mene je teško, ne mogu za ostale da pričam. Svako ko dođe da nas podrži ne zaslužuje ovakve rezultate. Ide život dalje - rekao je Borjan.

MOJI IGRAČI SE PLAŠE ODGOVORNOSTI! Milojević nije štedeo Zvezdine fudbalere posle debakla od Bajerna!

Prilično neraspoložen Borjan ipak veruje da Zvezda u Grčkoj protiv Olimpijakosa može do pozitivnog rezultata.

- Mnogo mi je teško, realno, na ovakvim utakmicama treba da uživo da pokažemo da igramo za grb i navijače, ne za pare. Treba dosta dobro da analiziramo sve, da kažemo šta mislimo i vratimo se na staze uspeha. Zvezda ovo ne zaslužuje, izvinjavam se svim navijačima. Nadam se da će biti bolje, daćemo sve od sebe u Grčkoj. Da vratimo osmehe, sreću i zadovoljstvo. Ja sam deo tima, nebitno ko je igrao dobro ko loše, zajedno smo izgubili. Dosta je u prve dve god bilo igrača koji su igrali srcem, a ne za pare kada srcem igraš doprinosiš više, imaš želju, ima dosta igrača koji ne znaju šta je Zvezda, sve je to fudbal. Dosta njih uhvati strah - rekao je Borjan.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Papundek

pre 4 godine

Nista nije slucajno, svako realan u podsvesti je nesto slicno i ocekivao. Da se ne lazemo, istina je, nijedan tim sa prostora bivse juge nema kapaciteta za ovo takmicenje,

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija