• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2019

08:30

OBRAZI BAŠ BRIDE POSLE BAJERNA! Ovo je bio Zvezdin NAJTEŽI EVROPSKI PORAZ u istoriji!

Crvena zvezda

OBRAZI BAŠ BRIDE POSLE BAJERNA! Ovo je bio Zvezdin NAJTEŽI EVROPSKI PORAZ u istoriji!

Podeli vest

Peče "šestica" od Bajerna... Dugo će fudbaleri Crvene zvezde pamtiti poraz od tima iz Minhena u Ligi šampiona, a ostaće upisan i crnim slovima u istoriju ovog velikog kluba

Bajern je demolirao šampiona Srbije, a ujedno ovo je bio najteži poraz Zvezde na svom terenu u istoriji.

Niko nije ovako razbio crveno-bele. Tako se bavarski klub osamio na neslavnom vrhu u istoriji srpskog kluba, jer su pre njega po četiri gola Zvezdi na njenom stadionu davali Barselona, Pari Sen Žermen, Fjorentina i Ludogorec.

(FOTO) RAZBIO ZVEZDU PA OTKRIO ISTINU! Levandovski: Priznajem, zavisnik sam!

Ekipe koje su davale po šest golova Zvezdi ima samo tri.  Prva je Polonija iz Bitoma, danas poljski petoligaš. Polonija je pobedila Zvezdu sa 6:1 u sezoni 1963/1964 u Intertoto kupu.  Drugi put kada su crveno-beli poraženi sa šest golova razlike je meč sa Pari Sen Žermenom i treći sada od Bajerna, s tim što sada nije postignut gol.

Dugo će ovaj poraz boleti navijače Zvezde...

Bonus video:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tadija64ZEMUN

pre 4 godine

kakvi bre obrazi ,oni to nemaju,ni"strucni stab",a tek "igraci"to je katastrofa (a njih je selektovao "strucni stab" i uprava)

Sumadinac

pre 4 godine

Ljudi ovaj klub nema obraza volim Zrvenu Zvezdu to je moj klub zivim na zapadu i kad god zvezda igra precem 100 kilometara da je gledam ali sad su stvarno uprljali ime Kluba u istoriji Zvezde ova ekipa je sad mometalno jedna velika 0 direktno sa strucnim stabom ?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17