• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.11.2019

08:22

BRUKA I SRAMOTA, IGRAJU RAZMAŽENI I PREPLAĆENI STRANCI! Koroman OPLEO ŽESTOKO po igračima Zvezde!

Crvena zvezda

BRUKA I SRAMOTA, IGRAJU RAZMAŽENI I PREPLAĆENI STRANCI! Koroman OPLEO ŽESTOKO po igračima Zvezde!

Podeli vest

Nekadašnjem fudbaleru Crvene zvezde i reprezentativcu Jugoslavije Ognjenu Koromanu teško je pao ubedljiv poraz crveno-belih od Bajerna (6:0) u 5. kolu Lige šampiona

Bavarci su sprskom prvaku naneli najteži poraz u istoriji u evropskim takmičenjima, a Koroman je za debakl direktno optužio čelnike kluba iz Ljutice Bogdana i, kako kaže, preplaćene strance.

- To je realnost. Jeste bruka i sramota, ali su stvarno loše igrali. U čemu je tačno problem zahtava dublju analizu stručnog štaba i igrača, ali stvarno bruka za Zvezdu i srpski fudbal - rekao je za Večernje Novosti ognjen Koroman.

ZVEZDA JE DNO DNA, ULJEZ U LIGI ŠAMPIONA! Hrvati NAJSTRAŠNIJE ISPLJUVALI crveno-bele!

MRKELA POSLE DEBAKLA PROGOVORIO O MILOJEVIĆU: Moramo ispraviti greške, neće sve ostati samo na priči!

 

Koroman je bio strelac jednog od dva gola u duelu sa Bajernom (2:3) iz 2007. godine, a ta generacija crveno-belih živela je i radila u mnogo težim finansijskim uslovima od današnje.

- Ovi danas su više razmaženi i mislim da je mnogo fudbalera u Zvezdi preplaćeno, pogotovo stranci koji ne pružaju igre u skladu sa novcem za koji su dovedeni. Igrači sa strane nisu svesni odgovornosti Zvezdinog dresa i olako gledaju na sve to.

NEMCI BEZ MILOSTI, SIPAJU SO NA OTVORENU RANU! Bajern u Beogradu do sitnih sati slavio 6:0!

BEZ DLAKE NA JEZIKU O BRUKANJU ZVEZDE! Britanski jutjuber pravo u metu: Nije bilo borbe, energije od prošle godine, karte su bile preskupe...

Foto: reuters

 

Zasmetala mu je i prodaja Zvezdine dece.

- Da li je to politika kluba da mi nemamo strpljenja da ispratimo Joveljića i braću Ilić... Kupujemo strance i forsiranje tih igrača će možda dati rezultate u nekom narednom periodu, ali zasada od toga nema rezultata. Zvezda se kvalifikovala u Ligu šampiona drugu godinu zaredom i misli da je rešila sve probleme. Međutim, možda je bolje da uđemo u LŠ, uzmemo novac i obezbedimo se finansijski, a da igramo u Ligi Evrope gde nam je mesto i gde pripadamo po kvalitetu. Ako se stabilizujemo psihički, mislim da imamo realne šanse da odigramo dobro u Atini i ostanemo u Evropi - jasan je Koroman. 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ja volim zvezdu

pre 4 godine

Pedeset godina navijam za Zvezdu, baš tako, ne samo da navijam već odlazim i na utakmice iako imam preko šest banki, zensko sam, volim uopšte sport, odlazila sam svojevremeno sa muzem i preko grane da ih gledam, ali ovu sramotu od pre neko veče, teško ću da prebolim!!!

Sve stručnjak do stručnjaka

pre 4 godine

СВИ редом пљују по Звезди. Пљују тренери, назови аналитичари, набеђени и неписмени новинари и ткз. навијачи а у ствари МРЗИТЕЉИ! Само НИКО НЕЋЕ да каже УЗРОК! А узрок је:1.Нашу децу узимају од 15-16г. за багателу, јер је тако рекла европа да може. Од 100 клинаца успе можда 2 или 3 највише, јер НЕ играју. 2.Богати клубови са запада купују парама (стотине милиона и више) Арапа или од наштампаног новца. 3.У великим клубовима запада игра 90% странаца. Ако се може са 10 милиона буџетом зашто онда они дају стотине и стотине милиона?! Дакле, да видимо ко ће у овим условима бити тренер или председник и стати на црту, уз МАЛИ УСЛОВ:ДА ГАРАНТУЈЕ ЖИВОТОМ ДА ЋЕ СВЕ ПРОМЕНИТИ! Е сад господо играјте ви јер је све ,,ПОШТЕНО".

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija