• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.11.2019

11:13

SVE BLIŽI ZVEZDI, NAVIJAČI U TRANSU! Prepreka više nema, ljubimac "delija" menja Milojevića?

Crvena zvezda

SVE BLIŽI ZVEZDI, NAVIJAČI U TRANSU! Prepreka više nema, ljubimac "delija" menja Milojevića?

Podeli vest

Kockice se polako slažu! Robert Prosinečki je bez posla, nije više selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, dok se s druge strane spekuliše da će Vladana Milojević tokom zime napustiti Crvenu zvezdu

Informer je pre nekoliko dana objavio da je Prosinečki jedan od glavnih favorita da nasledi Milojevića, a sve ide na vodenicu srpskog šampiona.

Prosinečki sa Bosnom nije uspeo da izbori plasman na Evropsko prvenstvo putem kvalifikacija pa je raskinuo saradnju i trenutno je bez posla. Navijači jedva čekaju rasplet situacije, a nema sumnje da bi bez pogovora prihvatili Robija za Milojevićevog naslednika.

Vrlo je verovatno da Zvezda tokom zime promeni trenera, posebno posle debakla sa Bajernom (6:0). Nisu samo u pitanju mečevi u Ligi šampiona, Zvezda ove sezone ne briljira ni u Superligi iako pobeđuje i drži prvo mesto u Superligi.

ZVEZDA IMA REŠENJE AKO MILOJEVIĆ ODE! Dva povratnika na spisku, jedno ime će obradovati "delije"!

INFORMER SAZNAJE: Milojević sve bliži odlasku!

-  Od trenutka kad je došao, ekipa je stalno bila prva u prvenstvu i tri godine zaredom igra grupnu fazu evropskih takmičenja. Imajući to u vidu, sasvim su realne šanse i da dobije jaku ponudu već na zimu. U medijima se već pominje da ga žele klubovi iz Kine, Saudijske Arabije, Grčke, mada o tome u klubu niko ništa ne zna. Šta će biti u januaru, sad možemo samo da nagađamo, jer to precizno ne znaju ni uprava ni Milojević. Ukoliko Zvezda prezimi u Evropi, on će verovatno ostati da završi takmičarski ciklus. Međutim, rastanak u junu je praktično neminovan, to možemo sa sigurnošću da kažemo - rekao je izvor Informera. 

Foto: Starsportphoto

Robert Prosinečki

SMENJEN! Robert Prosinečki više nije selektor Bosne i Hercegovine!

 

Vlada nezadovoljstvo, pa nema sumnje da će biti promena na "Marakani", videćemo da li već u januaru. Milojevića je nedavno zvao AEK, do sada je odolevao ponudama, ali veliko je pitanje koliko će još moći.

BRUKA I SRAMOTA, IGRAJU RAZMAŽENI I PREPLAĆENI STRANCI! Koroman OPLEO ŽESTOKO po igračima Zvezde!

ZVEZDA JE DNO DNA, ULJEZ U LIGI ŠAMPIONA! Hrvati NAJSTRAŠNIJE ISPLJUVALI crveno-bele!

 

Pored Grka, za trenera Zvezda je veliko interesovanje iz Kine. Milojević bi navodno na kraju polusezone mogao da napusti Beograd i preseli se u Kinu za mnogo više novca od 600.000 evra koliko zarađuje godišnje u Beogradu. Navodno pregovara sa Dalijan Jifang u kome bi Milojević trebalo da zameni Rafaela Beniteza. Dalijan se trenutno nalazi na 10. mestu Superlige Kine sa 35 osvojenih bodova. 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Krle

pre 4 godine

Kakv bre Prosinecki. Pa ljudi nemojte bre da se igrate. Evropska zvezda zasluzuje evropskog trenera. Nemojmo ove djake prvake u klupe. Nama treba trener sa doktoratom.

deki

pre 4 godine

Opet Prosinecki ? Nismo se bas proslavili sa njim kao trenerom. Mozda neki od zasluznih `navijaca` sedne na klupu.

Bgd

pre 4 godine

Zvezda je tada igrala lep fudbal, da ne beše gluposti Bajkovića u Bordou sve bi bilo drugačije....

baron

pre 4 godine

Tako je to kada novinari postanu nestrpljivi i sebi dozvole slobodu da postavljaju trenere po klubovima. laltović i prosinečki su bili treneri C.Zvezde i pokazali koliko mogu i tu je kraj te priče.Šansu će dobiti neko treći!

Tomislav

pre 4 godine

Jedan od najvećih fudbalera koje smo ikada imali. Kao trener - neformirani zanatlija. Ima harizmu, ali nema visoko trenersko znanje neophodno za Zvezdine potrebe. Psihologija - nula. Gde god je bio, ništa nije uradio. Jedino da se nadamo da će konačno početi raditi na sebi kao trener. Mada, lično mislim da že to će ići jako teško. Zašto?! Zato što je njegov igrački ego toliko jak da potire trenera u sebi. Mogao bih da "doktoriram" na njegovim greškama od momenta kada je dobio trenersku licencu do današnjeg dana - zaključno sa debaklom u BiH. Ako bude pameti u Zvezdi, kao što se plašim da je nema - Prosinečki će ostati samo teoretska mogućnost i lepo sećanje na vreme maestralnog fudbala kojeg je igrao. Na žalost, mnogi iz fudbalskog sveta još nisu shvatili da su fudbaler i trener dve apsolutno različite profesije.

MilosObilic1389

pre 4 godine

Поуздан доказ, да Звезда не зна шта хоће...И да нема кадровско решење...А толико дипломираних тренера са ДИФ-а, који су дипломирали управо фудбал...Али њих овде нико не зарезује 2%...

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija