• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2019

09:41

ON PRVI NAPUŠTA ZVEZDU! Evo ko je na "Marakani" već spakovao kofere!

Crvena zvezda

ON PRVI NAPUŠTA ZVEZDU! Evo ko je na "Marakani" već spakovao kofere!

Podeli vest

Crvena zvezda tokom zimskog prelaznog roka planira rekonstrukciju tima, a počeće od pozicije zadnjeg veznog

Čekaju na Marakani da se oporavi Branko Jovičić, imaju ambiciju da dovedu još jednog fizički dominantnog igrača, a da uz put raskinu saradnju sa iskusnim španskim internacionalcem Hozeom Kanjasom.

KATASTROFA ZA SRPSKI FUDBAL! Evo koliko predstavnika ćemo imati u Ligi šampiona i Ligi Evrope, ZBOGOM 15. MESTO!

SKLONITE PLAVUŠE OD BOAĆIJA! Živadinović isprozivao igrače Zvezde: Kakav Hajat, oni su za...Milojeviću se MEŠAJU U POSAO!

 

Sportski Žurnal piše da je bivši fudbaler Svonsija, Espanjola i Bajerna predvodnik fudbalera koji na proleće neće nositi crveno-beli dres. Katastrofalna igra u sudaru sa Bajernom definitivno je potvrdila stav sportskog sektora da Španac napusti Ljutice Bogdana. 

Iskusni vezista je stigao u Zvezdu bez obeštećenja, pa ne bi bilo iznenađenje da na identičan način ode iz redova srpskog šampiona, kao što su to tokom leta učinili Vujadin Savić i Filip Stojković. Jedini problem će biti pronaći klub koji će mu ponuditi slične finansijske uslove kao Crvena zvezda, pošto momak iz Andaluzije na Marakani zarađuje 500.000 evra godišnje.

VUČIĆU TEŠKO ZBOG ZVEZDE: Nikada nisam napustio stadion pre kraja, ne zviždim timu koji volim! Nadam se pobedi Partizana

SVE BLIŽI ZVEZDI, NAVIJAČI U TRANSU! Prepreka više nema, ljubimac "delija" menja Milojevića?

 

U kvalifikacijama je odigrao dobro u revanšu sa Jang Bojsom, ali je u grupnoj fazi bio totalno inferioran. Pamtiće se kako ga je Son preterčao u Londonu. Posle povrede primicača nije uspeo da se vrati u ritam. 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 4 godine

A jel moze i Mrkela u paketu sa svim "bombama" koje je doveo?

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija