• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.12.2019

15:48

MRKELA PODVIKNUO: Kada će ostali klubovi da progovore o greškama u njihovu korist?

Crvena zvezda

MRKELA PODVIKNUO: Kada će ostali klubovi da progovore o greškama u njihovu korist?

Podeli vest

Sportski direktor FK Crvena zvezda Mitar Mrkela izjavio je da je klub u dobroj situaciji, ali da svakako može bolje i poručio da veruje da ekipa protiv Olimpijakosa u Atini može da izbori evropsko proleće

- Crvena zvezda je u dobroj situaciji. Prvi smo u nacionalnom prvenstvu, igramo Ligu šampiona i imamo šansu da izborimo proleće u Evropi. Veoma smo samokritični, smatramo da uvek može bolje i upravo nas je to dovelo do svih pomenutih uspeha - istakao je Mrkela za klupsku TV.

Potenciraju se greške u korist Zvezde

Greške postoje. Ali je utisak da se najviše potenciraju greške u korist Crvene zvezde. Često sam isticao i greške koje su bile u našu korist, a ne vidim da drugi klubovi to rade
Mitar Mrkela


Meč u Atini biće prilika da Crvena zvezda izbori učešće u Ligi Evrope tokom proleća.

- Uvek postavljamo najviše ciljeve. Već smo pobedili Olimpijakos u Beogradu, imamo bodovnu prednost, biće nam dovoljan i remi, ali nećemo ići na nerešen rezultat. Znači nam to što smo ispred njih na tabeli, najviše sa psihološke strane.

REPREZENTATIVAC NA METI ZVEZDE! Od njega će početi rekonstrukcija tima crveno-belih!

ZNAČILA IM PODRŠKA POSLE BAJERNA! Pankov: Navijanje je bilo fenomenalno!



Sportski direktor crveno-belih pohvalio je i igrače zbog reakcije koja je viđena u meču sa Voždovcem, a nakon teškog poraza od Bajerna.

- Zadovoljni smo utakmicom protiv Voždovca i smatramo da je trijumf došao u pravom trenutku. Uvek je teško igrati posle Lige šampiona, a pogotovo posle poraza. Igrači su ušli dobro u meč i posebno smo zadovoljni drugim poluvremenom koje je jedno od najboljih u dosadašnjoj sezoni. Oni su napadačka ekipa, a uputili su nam samo jedan udarac u okvir gola. Odigrali smo dobru utakmicu i drago mi je zbog toga.

Foto: Starsportphoto

 



Mrkela se svrnuo i na suđenje koje Crvena zvezda ima u Superligi Srbije.

- Greške postoje. Lično, nisam siguran da li smo gol protiv Voždovca postigli iz ofsajda, ali je utisak da se najviše potenciraju greške u korist Crvene zvezde. Često sam isticao i greške koje su bile u našu korist, a ne vidim da drugi klubovi to rade. Voleo bih da počnu. Greške se dešavaju na svim stadionima, ali se najviše priča o onim u našu korist.

OVDE SE LAKO DOLAZI NA STUB SRAMA! Milojević progovorio o odlasku i otvorio dušu posle debakla!

ON PRVI NAPUŠTA ZVEZDU! Evo ko je na "Marakani" već spakovao kofere!



On je izrazio zadovoljstvo zbog mladih igrača koji nose dres prvog tima i najavio i nove dečake koji će uskoro istrčati na stadion „Rajko Mitić“.

- Na početku sezone se napravi projekat koji su to mladi igrači koji bi trebali da dobiju veću šansu. Ove godine su to bili Njegoš Petrović i Veljko Nikolić, s tim da se Nikolić povredio, ali je počeo da dobija minutažu. Petrović je već postao značajan šraf našeg tima. Politika forsiranja mladih igrača će se nastaviti i na zimu. Mi ćemo već tada priključiti nekoliko fudbalera iz Grafičara i potrudićemo se da im damo šansu na proleće. Zvezdaši vole decu iz Omladinske škole. Oni su kroz istoriju bili ti koji su doneli dosta radosti našem klubu i svesni smo toga - poručio je Mrkela.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pamta SD

pre 4 godine

Nije tesko priznati. Mitre ti si jedna od vecih gresaka u Zvezdi. Saopsetenja koja izjavljujes nisu tvoja i ima li kraja tome .

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija