• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2019

18:20

PLAŠILI SMO SE DA NAS MLADOST NE KAZNI! Milojević posle pobede u Lučanima progovorio i o Olimpijakosu!

Crvena zvezda

PLAŠILI SMO SE DA NAS MLADOST NE KAZNI! Milojević posle pobede u Lučanima progovorio i o Olimpijakosu!

Podeli vest

Crvena zvezda je minimalnim rezultatom slavila protiv Mladosti u Lučanima, a Vladan Milojević je posle meča izrazio zadovoljstvo igrom svojih izabranika

Zvezda je u vrlo dinamičnoj utakmici uspela da slavi protiv Mladosti, a junak pobede bio je El Fardu Ben.

– Dobra i sadržajna utakmica. Vrlo sam zadovoljan partijom svojih izabranika. Došli smo da odigramo kvalitetno i savladamo Mladost. Znali smo da će nam za to trebati mnogo napora, koncentracije i strpljenja, jer domaćin u poslednje vreme igra veoma dobro. Bili smo svesni šta možemo da očekujemo od njih. Čvrst blok i brzi igrači po boku, kao i fenomenalna tranzicija koja je žargonski rečeno „za udžbenike“. Morali smo to da neutrališemo. S druge strane, pokušavali smo da stvorimo što više prilika i to je funkcionisalo sjajno, pre svega u prvih pola sata kada smo mogli da postignemo nekoliko golova. Plašili smo se da nas ne kazne, pogotovo iz prekida u kojima su najopasniji - rekao je Milojević.

(VIDEO) BEN SKRATIO LUČANSKE MUKE! Zvezda minimalcem slavila protiv Mladosti!

Prema njegovim rečima, sneg koji je pao u Lučanima otežao je uslove za igru, ali su uslovi bili isti za oba tima.

– Težak teren za sve. Da se razumemo, stadion u Lučanima je sjajan za igru, ali je pao sneg i pokvario uslove. Međutim, kako je nama, tako je i njima, ali je činjenica da su igrači danas bili pod nešto većim opterećenjima. Mladost je danas pokazala da je odlično pripremljena ekipa, parirali su nam trkački celu utakmicu - rekao je strateg crveno-belih.

Sledeće nedelje Zvezdu očekuje duel u Pireju, ali pre toga na programu je Spartak.

– Prvi sledeći protivnik je uvek u fokusu. Nas čeka važna utakmica protiv Olimpijakosa, ali najmanje razmišljamo o tome. I u Atini, kao i u svakoj drugoj utakmici ćemo pokušati da damo sve od sebe, ali trenutno nam je Spartak u mislima - zaključio je trener crveno-belih.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ajde breee

pre 4 godine

Izbaci Rodica ,Zander da igra i Bunker.Garsija dupli bek desni,ubaci i Babica i samo da se odbranimo.Oni samo u Minhen nisu dali gol, jaci su od nas.Ali ako dobijemo 6 zutih Kartona pa i jedan crveni ali zustro na noz,samo tako mozemo do boda .Srecno junaci.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija