• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

05.12.2019

20:11

ZVEZDA NIJE HTELA DA ME ČEKA DUŽE OD JEDNOG DANA! Velika ispovest Marija Đurovskog o tome zašto nije došao na "Marakanu"!

Crvena zvezda

ZVEZDA NIJE HTELA DA ME ČEKA DUŽE OD JEDNOG DANA! Velika ispovest Marija Đurovskog o tome zašto nije došao na "Marakanu"!

Podeli vest

Mario Đurovski je pre 12 godina bio jako blizu prelaska u Crvenu zvezdu, ali ugovor koji mu je ponuđen na sastanku sa tada najužim rukovodstvom kluba Draganom Stojkovićem Piksijem i Stevanom Stojanovićem nije dočekao njegov potpis

Sin poznatog makedonskog fudbalera Milka Đurovskog je proveo dve i po godine u mlađim kategorijama Crvene zvezde, ali je profesionalni debi imao za Bežaniju.

Nakon tri godine u beogradskom klubu usledio je poziv i ručak sa Piksijem i Dikom na kome su mu ponudili ugovor, ali je on zatražio da razmisli i na taj način sebe trajno udaljio od "Marakane", zbog čega i danas žali.

- Ja sam u to vreme potpisao za jednog agenta i sve je počelo da se dešava posle utakmice Zvezda - Bežanija, gde smo odigrali sjajno na Marakani. Počeli su da me zovu razni klubovi i na kraju se desilo da smo brat Marko i ja otišli na ručak sa gospodinom Draganom Stojkovićem i Dikom Stojanovićem. Meni je ugovor ponuđen stvarno. Dešava se situacija da sam imao ponude Partizana, Zvezde i Panatinaikosa, ali Panatinaikos je bio sa opcijom za pozajmicu u OFI sa Krita, to je bilo preko Rajka Janjanina, takođe našeg porodičnog prijatelja - počeo je Đurovski razgovor za Telegraf i prešao na konkretan deo:

- Da skratim priču, imali smo ručak, ponuda je bila na stolu, tražio sam od Dragana Stojkovića da mi da još neki period, jer u tom momentu sam još bio klinac i glava nije znala gde će, da li da se ide u Zvezdu koja je uvek bila u srcu. Sad će neko da kaže kako je bila u srcu, kad nisi prešao. Jednostavno je bio haos u tom momentu, dosta stvari se izdešavalo i u Bežaniji, tražio sam samo neko odlaganje od nekoliko dana, da se smiri glava i stabilizuje situacija, ali sam rekao da ću da pređem u Crvenu zvezdu. Ovo je prijateljska priča koju znaju samo ljudi oko mene - poručio jej Đurovski.

ZVEZDA POBEDILA HRVATE! Crveno-beli dovode vezistu Vojvodine, spremno 800.000 evra!

Kako je naveo, do kraja dana je ostao neodlučan zbog čega mu je propao transfer u voljeni klub.

- Bilo je davno, mislim da više nije ni važno, ali je zanimljivo jer je stvarno ponuda bila na stolu. Jedina ponuda je u stvari bila od Crvene zvezde. Ja to nisam prihvatio taj dan. Bila je varijanta da se prihvati do kraja dana, ja sam imao svoj neki princip i stav, iako sam bio klinac, mislim da me je to možda koštalo i u budućnosti, ali nikad se ne zna šta bi bilo i da sam otišao tamo. Ostaje žal defiitivno što nisam igrao u Crvenoj zvezdi ili Partizanu i to je to. Nisam imao priliku da me neko do sada pitao konkretno šta je bilo, to je ta neka priča koja datira još od neke 2007. godine - rekao je Đurovski.

SKROMNI ZVEZDIN HEROJ! Ben: Najvažnije je da smo osvojili tri boda!

Mario je otkrio kako su tekli dani nakon što je priča sa Zvezdom otišla u loš smer.

- Meni je krivo jer sam dete iz Beograda i odrastao sam u zvezdaškoj porodicu, iako je Milko bio taj koji je razbio to prelaskom iz Zvezde u Partizan, ali jako dobro znam koliko voli Crvenu zvezdu. Mnoge ružne stvari su se dešavale posle toga u narednih godinu, godinu i po dana. Mislim da to nisam zaslužio. Nisam patio, ali sam imao dosta problema, raznih situacija, da ne pričamo o tome. Ja sam posle toga išao na Zvezdine utakmice, jer nemam problem, nikoga nisam prevario, nisam odbio, nisam rekao ja neću u Zvezdu. Razgovarali smo kao prijatelji pre svega. Ja znam da je sve to biznis - rekao je on dodajući:

- Jako specifična situacija, morate da razumete da kada imate 20 godina, kad vas zove 10 ljudi, da vas je Zvezda zvala poslednja recimo, pa vam baci ugovor na sto, a pre toga vas zvao Panatinaikos, pa se interesovao i Partizan i morate da donesete odluku... ja sam u tom momentu bio neodlučan, gde ću šta ću, tražio sam neko vreme, na kraju je ispalo loše po mene, možda dobro po njih i to je to. Ostaje žal definitivno, bilo bi glupo da kažem da mi nije žao. Ali čovek se uči, eto neke šanse propustiš u životu, negde se posle to vrati u drugim momentima - opisao je Đurovski u intervjuu za Telegraf, koji ćete moći da čitate u narednim danima na našem portalu - naveo je Mario Đurovski.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija