• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2019

11:59

EVROLIGA SE POKLONILA TRENERU ZVEZDE! Šakota trener kola elitnog takmičenja!

Crvena zvezda

EVROLIGA SE POKLONILA TRENERU ZVEZDE! Šakota trener kola elitnog takmičenja!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota izabran je za najboljeg trenera 12. kola Evrolige

je sa crveno-belima slavio u Milanu protiv Olimpija i tako stigao do druge uzastopne pobede u evro eliti po povratku na klupu tima sa Malog Kalemegdana, a treće u nizu za srpskog šampiona.

ON ZNA DA MOTIVIŠE! Šakota otkrio šta je rekao igračima na poluvremenu!

ZVEZDA PROTUTNJALA MILANOM! Armani video moćne crveno-bele i sjajnog Lorenca!

 

MVP ovog kola je opet sjajni bek Anadolu Efesa Šejk Larkin. On je u pobediturskog tima u Vitoriji protiv Baskonije ubacio 24 poena, šut it igre 8/9, a za tri poena 5/6. Na drugom mestu je plej Panatinaikosa Tajris Rajs. On je Olimpijakosu u derbiju Atine ubacio čak 41 poen. Slede Kostas Slukas iz Fenerbahčea, Nikola Mirotić iz Barselone i Entoni Rendolf iz Reala.

Posle 12 kola Zvezda ima skor 5-7, a narednog četvrtka u Areni dočekuje Baskoniju, koja ima isti takođe pet trijumfa i sedam poraza.

BIRANIM REČIMA O ZVEZDINOM TRENERU! Mesina nahvalio Šakotu!

PROBLEMI! Zvezda krenula u Milano, pa se vratila za Beograd!

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija