• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.N.

09.12.2019

23:35

KAPITEN SRPSKOG ŠAMPIONA OPTIMISTA PRED OLIMPIJAKOS! Marin: Iz Atine idemo u Ligu Evrope!

Crvena zvezda

KAPITEN SRPSKOG ŠAMPIONA OPTIMISTA PRED OLIMPIJAKOS! Marin: Iz Atine idemo u Ligu Evrope!

Podeli vest

Nećemo izgubiti od Olimpijakosa u Atini, poručuje kapiten Crvene zvezde Marko Marin uoči poslednje utakmice u grupnoj fazi Lige šampiona. Crveno-belima je dovoljan remi kako bi sačuvali treću poziciju u grupi i naredne godine nastavili takmičenje u šesnaestini finala Lige Evrope, dok je domaćinu neophodno da trijumfuje bilo kojim rezultatom

Meč odluke Zvezda i Olimpijakos odigraće u sredu (21.00, RTS 1) na stadionu "Karaiskakis", na kojem Pirejci ove sezone imaju devet pobeda, dva remija, a savladao ih je samo Bajern (3:2).

NE ZNAM DA LI JE ISTINA, ALI DOČEKAĆEMO SAVIĆA OBERUČKE! Stigle prve reakcije iz Zvezda o povratku bivšeg kapitena na Marakanu!

Optimista

Ne kažem da će nam biti lako u Atini, ali verujem u pozitivan ishod

Marko Marin

Nadigrali Totenhem

Marin, međutim, poručuje da je Zvezda već igrala utakmice poput predstojećeg duela u Atini i da ih nije izgubila.

- Tačno je da odavno nemamo pobedu na strani u Evropi, ali smo isto tako pokazali da umemo u gostima da odigramo kvalitetno i uspešno. Setite se gostovanja Jang bojsu u Bernu ili meča sa Kopenhagenom. Sve su to bile važne utakmice, svaka je bila meč odluke kao predstojeći okršaj sa Olimpijakosom, a Zvezda je u svakoj od njih ostala neporažena. Ne kažem da će nam biti lako u Atini, ali uradićemo sve da se sa pozitivnim rezultatom vratimo u Beograd - ističe Marin.

Foto: Starsportphoto


Zvezda je u prvom susretu sa Olimpijakosom slavila 3:1 i upravo zbog toga i dalje ima dva boda više od grčkog kluba. Koliko će biti teško srpskom šampionu u Pireju, najbolje zna Marin, koji je dve godine proveo u Olimpijakosu, od 2016. do 2018. Za to vreme odigrao je 59 utakmica u svim takmičenjima i dao 12 golova.

- Olimpijakos je kod kuće posebno jak i opasan, a to je već pokazao ove sezone. Primera radi, u kvalifikacijama za Ligu šampiona su pred svojim navijačima razbili Krasnodar 4:0. Protiv Totenhema su gubili 0:2, pa su izjednačili, a trebalo je čak i da okrenu rezultat - kaže Marin.

Stiže 3.000 "delija"

Fudbaleri Crvene zvezde imaće ogromnu podršku sa tribina u Atini, pošto će oko 3.000 navijača beogradskih crveno-belih biti na stadionu. Zvezda je zvanično dobila 1.500 karata, ali to neće sprečiti vatrene pristalice srpskog šampiona da krenu u Grčku. Svako ko nema kartu nada se da će zahvaljujući bratskim odnosima sa navijačima Olimpijakosa uspeti da uđe na stadion "Karaiskakis".
Kapiten Marin smatra da će celom timu podrška biti od velikog značaja.

- Čuo sam da ide veliki broj navijača i podrška nam svakako mnogo znači. Ma gde da smo bili, uvek smo imali ogromnu podršku navijača. Naravno, važno je ono što se dešava na terenu, ali prija kad znamo da nas posmatra neko ko navija za nas - zaključuje Marin.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija