• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2019

23:11

ŽANDER OSAKATIO ZVEZDU, a reakcija Marina JE BRUTALNA (VIDEO)

Crvena zvezda

ŽANDER OSAKATIO ZVEZDU, a reakcija Marina JE BRUTALNA (VIDEO)

Podeli vest

Crvena zvezda je do 87. minuta utakmice sa Olimpijakosom imala 0:0, rezultat koji je vodio u nokaut fazi Lige Evrope

Ali, da ne vide crveno-beli proleće u Evropi pobrinuo se Žender.

ŽANDER I TOMANE UPROPASTILI ZVEZDU, UKRALI JOJ LIGU EVROPE! Crveno-beli u 87. minutu ostali bez proleća u Evropi! (VIDEO/FOTO)

 

U igru je ušao u 82. minutu, a rukom je ispred svog gola igramo samo četiri minuta kasnije. Sudija je pokazao penal za Grke, koji je El Arabi pretvorio u pobedu od 1:0 u šesnaestinu finala Lige Evrope.

NE, NE, NEEEEEEE DELIJE OČAJNE! Crni Tomane, u GROB će OTERATI navijače Zvezde (VIDEO)

GRME DELIJE, ORI SE PESMA! Navijači Zvezde stigli na stadion i napravili spektakl (VIDEO)

 

Ni Marko Marin nije mogao da veruje šta je njegov saigrač uradio. Žander je pokušao da se opravda samo je pitanje kako.

 

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sumadinac

pre 4 godine

Volim Zvezdu nosim je u srcu ali mislim da ovim strancima sad stvarno nije mesto u Zvezdi a i Milojevicu isto tako jer sve losija mu je taktika nema kontrolu nad klubom lis sastav a sto je naj gore svaka utakmica mu se svodi na odbranu a ne na ofanzivu . Kao drugo iskreno nasi fudbaleri igeaju stvarno bez volje ovaj fudbal.

Krle

pre 4 godine

Ma bre to je to pojacanje Tomane,Zander,La Para.... Ispisnica odmah za ovog Zandera. Pa covek nema veze sa fudbalom samo popunjava broj. Ovaj la Para o majko moja koji krs od fudbalera pa ni pokreti mu nisu kao kod fudbalera kao da je do juce igrao klikere. Na zalost Tomane je pokazao da sa autsajderima ume da odigra vrhunski sto bi mogao svaki prosecan fudbaler ali kad igra sa pravim fudbalerima em sto ga nema nigde em ni penal ne ume da pogodi. Ma u prevodu nastavak agonije . Ne vredite nista sto se vidi navijaci su razocarani ne dolaze na utakmice i svi su vas prosto otpisali.

Mrkelu oterati odmah

pre 4 godine

To je njegovo zadnje pojacanje i Tomane.Jos se klein svadja sa Marinom.Koji indijanci nose grb Zvezde.Mrkela Mars iz Zvezde bre,nije ona tvoje vlasnistvo.

laki

pre 4 godine

marine pr penala si ti izgubio loptu na našoj polovini i ostavio si prazan prostor iza tvojih ledja odakle je započela akcija koja se završila penalom. da nisi stao već da si se vratio desetak metara nazad, ne bi protivnik mogao da brzo napadne. ovako ....

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija