• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.12.2019

16:50

PRITISAK NA SUDIJE ILI PODRŠKA SVOJIM IGRAČIMA? Predsednik Olimpijakosa silazio u svlačionicu tokom poluvremena protiv Zvezde!

Crvena zvezda

PRITISAK NA SUDIJE ILI PODRŠKA SVOJIM IGRAČIMA? Predsednik Olimpijakosa silazio u svlačionicu tokom poluvremena protiv Zvezde!

Podeli vest

Predsednik Olimpijakosa Evangelos Marinakis silazio je u svlačionicu tokom poluvremena meča protiv Crvene zvezde u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona

 

Prvi čovek grčkog velikana odlučio je da tokom poluvremena utakmica sa Crvenom zvezdom napusti ložu i siđe u svlačionicu svog tima, saznaje "Telegraf".

PROPAST, OVOGA SMO SE PLAŠILI! Da li je ovde mesto srpskom fudbalu?

Nije poznato zbog čega je to uradio, da li je svojim pulenima samo želeo da pruži podršku, ili da bude neka vrsta pritiska na protivnike i arbitre, pošto važi i za "opasnog momka", koga su svojevremeno grčke vlasti hapsile zbog sumnje da je nameštao utakmice crveno-belih iz Pireja, ali i zbog navodnih optužbi za krijumčarenje droge.

Često je umeo da ima i brutalne poteze, pa je tako svojevremeno raspustio čitav tim Olimpijakosa nezadovoljan igrama prvog tima.

Bilo kako bilo, Olimpijakos je nakon pobede nad Crvenom zvezdom (1:0) obezbedio proleće u Evropi pa će narednu kalendarsku godinu započeti u šesnaestini finala Lige Evrope.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kiza

pre 4 godine

Ne mesajte sudije u ovo. Nisu mogle bolje suditi i treba im skinuti kapu. Pravi profesionalci. O drugim stvarima ne zelim da govorim

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija