• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

12.12.2019

22:07

(VIDEO) BEZ KOMENTARA O SUĐENJU! Košarkaši Zvezde ne pomišljaju na umor!

Crvena zvezda

(VIDEO) BEZ KOMENTARA O SUĐENJU! Košarkaši Zvezde ne pomišljaju na umor!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde bili su saglasni nakon poraza od Baskonije (64:72) da je ekipi crveno-belih falilo energije

 

 

Nakon utakmice, prvotimac crveno-belih, Dejan Davidovac, izjavio je da je ekipa Baskonije uspela da kazni brojne greške i oscilacije koje su napravili Beograđani.

(FOTO) DELIJE ZANEMELE, POVREDIO SE BRAUN! Plejmejker Zvezde iznet sa terena - evo šta kažu doktori!

- Novi poraz posle nekih vezanih pobeda koje smo imali. Ekipa Baskonije je dobra, očekivali smo tešku utakmicu. Oni izlaze iz nekog teškog perioda, tako da smo očekivali neku reakciju. Danas smo igrali uz dosta oscilacija što se u Evroligi kažnjava. Oni su to danas uradili, zasluženo su pobedili i to je to - rekao je Davidovac.

Jasno je da je tokom meča bilo dosta oscilacija u igri crveno-belih. Davidovac trvdi da je to delom i zbog odlične igre Baskonije na svim poljima.

Foto: Starsportphoto

- Generalno, nije to samo do nas. Oni igraju dobru košarku, imali su brz napad, dobra rešenja u odbrani, dolazili su do nekih lakih poena - kaže igrač Zvezde.

Veliki pad u igri Crvene zvezde desio se u trećoj četvrtini kada su košarkaši domaće ekipe postigli svega 12 poena. Najveća serija desila se baš sredinom ovog kvartala.

- I pre toga, oni su napravili seriju početkom treće četvrtine 10:2, tako da su odmah od samog starta ušli u dobar ritam, napravili razliku, odlepili se, uspeli da je povećaju tokom treće deonice i održavali je sve do samog kraja.

Foto: Starsportphoto

Davidovac tvrdi da umor nije bio faktor na ovoj utakmici.

- Pa iskreno, niko ne razmišlja o tome. Svi znamo kakav je raspored u Evroligi, tako da niko ne razmišlja o umoru ili bilo čemu.

O suđenju, Davidovac nije imao preterano opširan komentar.

- Ne volim baš da pričam o tome. Nismo nikad ni očekivali da ćemo da imamo neko suđenje na našoj strani, tako da ne bih to previše komentarisao - zaključio je Zvezdin prvotimac.

U video u nastavku pogledajte šta su imali da kažu Simanić i Dobrić:

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija