• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2019

16:50

NE MOŽEMO ZBOG GOLA U 87. MINUTU DA KAŽEMO DA TRENER NE VALJA! Mrkela progovorio o statusu Milojevića u Zvezdi!

Crvena zvezda

NE MOŽEMO ZBOG GOLA U 87. MINUTU DA KAŽEMO DA TRENER NE VALJA! Mrkela progovorio o statusu Milojevića u Zvezdi!

Podeli vest

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela opširno je ovog petka govorio o protekloj sezoni, igranju u Ligi šampiona, ali i njegovom, odnosno statusu Vladana Milojevića na Marakani

Mrkela tvrdi da Milojevićevi uspesi iz prethodne tri sezone i jednog učešća u Ligi Evrope uz dva u Ligi šampiona govore u korist trenera.

TREBA LI ŽANDERU SKIDATI GLAVU? Zanimljiva izjava Mrkele, EVO ŠTA ČEKA NESREĆNOG BRAZILCA!

- Mislim da moramo da budemo ozbiljni i ne možemo zbog gola u 87. minutu jednog trenera koji je postigao sve te rezultate i uspehe da odjednom kažemo da ne valja i da želimo nešto novo. Milojević ima podršku, odlične rezultate i ispunio je očekivanja kada je u pitanju Evropa i ispunjava očekivanja kada je u pitanju domaće prvenstvo, imamo veliku bodovnu prednost u odnosu na konkurente. Kada počinjete nešto, postavljaju se ciljevi, a kada smo Milojević i ja došli cilj je bio da za tri godine imamo Ligu Evrope. Mislim da su ti ciljevi višestruko premašeni - rekao je sportski direktor crveno-belih pre nego se prebacio na teren očekivanja koja je Milojević postavio zajedno sa ostatkom sportskog sektora kluba iz Ljutice Bogdana.

Foto: Starsportphoto

- Razumem sva očekivanja javnosti, da nije očekivanja Zvezda ne bi ni bila velika kao što je sada. Da li je bilo realno 1960, 1970. ili 1975. godine očekivati da Zvezda bude prvak Evrope pored giganata? Ali, taj san se ostvario. San svih nas zvezdaša je da imamo konkurentnu Zvezdu i moramo da ga sanjamo, koliko god on bio nerealan. Da li će to doći za dve godine, deset ili pedeset, to ćemo videti - objasnio je Mrkela.

Na pitanje da li je Milojević zasićen zbog dve i po godine rada u Zvezdi, jer se stekao takav utisak, Mrkela podseća da to nije neočekivano i naveo to na sopstvenom primeru.

- Mislim da su to neke normalne stvari u svakom velikom klubu postoje ogromna očekivanja i potrošnja svakog ko radi u tom klubu. Malo njih zna da ja imam tri stenta i to nikada nisam eksponirao. Zvezda je mnogo zahtevna i traži maksimum od svakog čoveka - istakao je sportski direktor Zvezde.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija