• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2019

17:50

MRKELA POTVRDIO, ZVEZDA PRATI NAPADAČA! Crveno-beli hoće momka koji je dao dva gola Partizanu, na meti još TROJICA!

Crvena zvezda

MRKELA POTVRDIO, ZVEZDA PRATI NAPADAČA! Crveno-beli hoće momka koji je dao dva gola Partizanu, na meti još TROJICA!

Podeli vest

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela otkrio je tokom petka koga crveno-beli prate i ko bi mogao da obuče dres šampiona Srbije već tokom ove zime

Poslovično zakopčan Mitar Mrkela je u današnjem druženju sa novinarima otkrio deo planova. Isplivalo je u javnosti ima Veljka Birmančevića.

NE MOŽEMO ZBOG GOLA U 87. MINUTU DA KAŽEMO DA TRENER NE VALJA! Mrkela progovorio o statusu Milojevića u Zvezdi!

- On je igrač koga mnogi žele. Jako ga dobro poznajem iz mlađih selekcija. Brzinom i driblinzima zavređuje našu pažnju. Ima i drugih interesantnih igrača. To je Igor Ivanović iz Napretka. Na skeneru je i Čumić iz niškog Radničkog - otkrio je Mitar Mrkela.

Foto: Starsportphoto

Delovalo je da će šampion tražiti pojačanje na poziciji zadnjeg veznog. Posle povrede Branka Jovičića tu je ostao krater koji nije mogao da popuni Horhe Kanjas.

- Tu smo bili deficitarni. Imali smo mnogo problema. Malo se piše da nam je neodstajao Jovičić, odigrao je izvanredno do te povrede protiv Helsinkija. Imali smo mnogo problema i sa Jovančićem. Odigrao je dobru sezonu, ali je onda malo pao u formi, povređivao se. Kanjas je bio dobar do povrede protiv Olimpijakosa, posle nije ispunio očekivanja. Moguće je da potražimo igrača na toj poziciji.

Da li je to mladi Topić iz Vojvodine?

- Topić je na meti mnogih klubova. I spada u našu sferu interesovanja. Videćemo da li će to desiti.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 4 godine

E ako je to Mrkela potvrdio onda za Zvezdu nema problema. Covek zna sta radi, Zvezda je tako pratila i Tomanea, Kanjasa, Van La Paru, Milunovica, Zandera, Gajica, Ivanica a sada ima poblem kako da ih isprati a da ne kosta.

Srđan

pre 4 godine

Pa šta će ti napadači, ako imaš trenera koji igra bunker. Treba rasprodati i ovih desetak napadača i kupiti četiri beka, tri štopera i tri zadnja vezna pa napraviti formaciju sa šest igrača u odbrani i četiri zadnja vezna. Ispucaš brate loptu što dalje od svog gola, a onda protivniku treba najmanje minut da se opet približi golu. Tako uradiš 90 puta i sudija svira kraj. Šta će ti igrači kao Marin ili Garsija koji niti mogu da igraju odbranu, niti imaju snage da ispucaju loptu dalje od centra.

koki

pre 4 godine

Nemojte samo Mrkela nekog da dovodi. Ove sezone od 10 pojacanja doveo je jednog koji se trudi Garsiju. A ostalo sacuvaj Boze.

aleksei

pre 4 godine

Ovaj se posle sveg usudjuje da priča o pojačanjima? Ko je lud ovde? Gde je Terza Madjija da reši ovo?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija