• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2019

17:10

HRVATI OPET O ZVEZDINOM TENKU! Evo šta sada kažu i kakve to veze ima sa Dinamom! (FOTO)

Crvena zvezda

HRVATI OPET O ZVEZDINOM TENKU! Evo šta sada kažu i kakve to veze ima sa Dinamom! (FOTO)

Podeli vest

Navijači Crvene zvezde pozvali su svoje navijače na meč sa Čukaričkim, koji će biti i poslednji pred odlazak na zimsku pauzu, uz sjajnu bakljadu. Poduhvat "delija" stigao je i do Hrvata

 

Ovoga puta hrvatskim medijima nije zasmetao Zvezdin tenk ispred stadiona "Rajko Mitić", već su poduhvat "delija" uporedili sa ekipom Dinama iz Zagreba, odnosno navijačima hrvatskog šampiona.

Kako je "index.hr" napisao, crveno-beli na ovaj način pokušavaju da reše problem koji i zagrebački "modri" imaju već mesecima, ali i godinama unazad, a to je nedostatak publike na utakmicama domaćeg šampionata.

Foto: printscreen index.hr

Istina, Zvezda ne može da se pohvali punim stadionom na domaćoj sceni...čak naprotiv. Tribine "Marakane" su u LingLong Superligi Srbije gotovo prazni. Zato i ne čudi poduhvat navijača koji pokušavaju da dozovu pristalice šampiona naše države da u velikom broju dođu na proslavu jesenje titule.

Utakmica između Crvene zvezde i Čukaričkog na programu je u nedelju od 15.00.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija