• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.12.2019

17:11

MILOJEVIĆ ODLAZI IZ ZVEZDE? Trener crveno-belih nakon meča sa Čukaričkim nagovestio da napušta Marakanu!

Crvena zvezda

MILOJEVIĆ ODLAZI IZ ZVEZDE? Trener crveno-belih nakon meča sa Čukaričkim nagovestio da napušta Marakanu!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević nakon meča sa Čukaričkim dao je jako čudnu izjavu koja nagoveštava da mu je ovo bila poslednja utakmica na klupi šampiona Srbije

 

 

Naime, voditeljka Arene pokušala je da pita trenera crveno-belih posle meča da sumira celu jesenju sezonu, ali je Milojević dao iznenađujući odgovor.

(VIDEO) SJAJAN MEČ NA MARAKANI! Pavkov poništio gol sezone Stojanovića, Zvezda pobedom proslavila jesenju titulu!

- Ja bih hteo da pričam samo o današnjoj utakmici. Ispostaviće se da će mi ovo biti najdraža utakmica i najdraža pobeda - kratko je rekao Milojević posle meča, okrenuo se i otišao.

Nema sumnje da ćemo uskoro saznati i šta se krije iza ove izjave.

 

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Idi brate ali ne sam

pre 4 godine

Svaka utakmica nov sastav.Lepo Jevtovic rekao koliko igrao dobro pokazao.Umesto da Pavkov bude standardan centarfor i drugo bi bilo samopuzdanje tog igraca kada je standardan.Igru nemas ,lopta se vraca golmanu on ispuca.Dva derbija nisi sutnuo u okvir,i ako cekas prolece i derbi se ponovi ceka te otkaz,bolje idi sada i povedi Mrkelu zbog svih stranaca promasenih.Zvezda nema agresivnost u igru, protiv Bayerna 3 faula za celu utakmicu,pa Drizic,Bankovic,Najdovski,Miletovic su kidali,ginuli i tukli pa ne bi se svabe sprdale sa nama.Osim Petrovica i malo Milunovic i Gobelja mi nemamo agresivnog igraca,ostali Rodici,Kanjasi,La Pare su kao rekreativci na terenu.Idi da se ne pozdravljamo.Zvezdi trebaju njena deca a ne starci Kanjas 32 godine Zander 32 godine,Ben isto,postali smo dom penzionera.Jos jednom molim te idi.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija