• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2019

15:01

VREME PROMENA U ZVEZDI! Sigurno "lete" četiri igrača, među njima je i tragičar Žander!

Crvena zvezda

VREME PROMENA U ZVEZDI! Sigurno "lete" četiri igrača, među njima je i tragičar Žander!

Podeli vest

Biće promena ove zime na stadionu "Rajko Mitić"... Fudbaleri Crvene zvezde jesu stigli do titule jesenjeg šampiona ali u klubu žele da osveže igrački kadar. Četiri prvotimca su na izlaznim vratima

Naime, od proleća dres Crvene zvezde neće nositi Milan Jevtović, Veljko Simić, Hoze Kanjas i Žander (tragičar protiv Olimpijakosa) prenosi "Sportska centrala".

Još uvek nije poznat ni status trenera Vladana Milojevića. On se posle meča sa Čukaričkim nije pojavio na konferenciji za medije, ali je nešto kasnije obradovao "delije" porukom "Idemo dalje".

SREĆA UZ OMLADINCE! Zvezdini klinci se sa Šerifom bore za baraž za osminu finala LŠ!

Kakva god da bude odluke o treneru, jasno je da će ova četiri igrača morati da potraže novu sredinu.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nemanja ns

pre 4 godine

Stranci jedna velika 0 ! "gospoda" iz fotelja na čelu sa terzom samo urušavaju fk cz. Koliki je dug fk crvene zvezde posle dve godine igranja u lš? zašto novinari ne pišu o tome ništa? zašto se gradi novi stadion kada je i postojeći korektan? malo ste pokrali pa bi da izvučete i preko firmi koje će raditi radove. lopuže.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija