• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Nedeljković

17.12.2019

09:20

ZVEZDA RAZMIŠLJA O NAREDNOM TRENERU! Ko posle Miloja? Najozbiljniji kandidat Aleksandar Veselinović!

Crvena zvezda

ZVEZDA RAZMIŠLJA O NAREDNOM TRENERU! Ko posle Miloja? Najozbiljniji kandidat Aleksandar Veselinović!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević napustiće klub najkasnije sledećeg leta, a na "Marakani" već tragaju za njegovim naslednikom! Kako Informer saznaje, najbliži klupi crveno-belih je Aleksandar Veselinović, šef stručnog štaba Čukaričkog

Pored njega u igri su i aktuelni strateg Voždovca Radomir Koković, kao i Belorus Aleksandar Jermakovič, nekadašnji trener BATE Borisova, koji je trenutno asistent u moskovskom CSKA.

Sastanak danas

Naravno, Zvezdini navijači bi najviše voleli da na klupi ostane Vladan Milojević, trener koji je u ovoj i prethodne dve sezone sa crveno-belima ostvario istorijske rezultate. Čelnici kluba bi takođe digli obe ruke za to rešenje, a danas bi trebalo i da se sastanu s Milojevićem i da čuju šta on planira. Kako sad stvari stoje, iskusni stručnjak zasitio se posla na "Marakani", a pre svega pritiska koji taj posao nosi.


Milojeviću ugovor sa Zvezdom ističe u junu naredne godine, a šanse da ga produži praktično ne postoje. Prema rečima našeg izvora, ostaje samo da se vidi hoće li iskusni stručnjak ostati da pokuša da osvoji treću uzastopnu titulu zaredom i Kup Srbije, koji sa Zvezdom nije osvojio.

- Situacija mora biti čista pre nego što Milojević ode na odmor, jer ako reši da napusti Zvezdu, uprava mora da mu nađe zamenu do početka priprema, početkom januara. Ono što je evidentno jeste to da je došlo do zasićenja i da je trener umoran. Moguće je da će ostati do leta kako bi pokušao da izjednači rekord Miljana Miljanića, jedinog trenera u istoriji Zvezde koji je osvojio tri titule zaredom. Međutim, i ako reši da ode sad, niko mu neće praviti problem - objašnjava naš izvor iz Zvezde.

NOVINARI JURILI MILOJEVIĆA! Trener Zvezde nije hteo o "onoj" izjavi, Mrkeline reči zadale glavobolju navijačima!

Iako se na "Marakani" nadaju da će Milojević ostati do leta, već su počeli da razmišljaju o tome ko bi mogao da ga zameni.

- Kod nas u rukovodstvu kluba trenutno se najbolje kotira aktuelni strateg Čukaričkog Aleksandar Veselinović. Osim njega, pominju se i Radomir Koković iz Voždovca i beloruski stručnjak Viktor Jermakovič, koji je sad pomoćnik Viktoru Gončarenku u moskovskom CSKA - kaže naš sagovornik.

KAKO ĆE IZGLEDATI ZVEZDIN STADION OD 200 MILIONA? Za novu "Marakanu" još nema rešenja ni projekta!

Svi oni imaju svojih prednosti i mana, ali utisak je da Veselinović ispunjava sve kriterijume.

- Veselinović je sličan tip trenera kao Milojević. Prilično je studiozan, analitičan i kod njega se precizno zna ko šta radi. Prilikom dolaska u Čukarički, otišao je na razgovor za posao sa vlasnikom kluba Draganom Obradovićem kao jedan od kandidata. Kad je ušao u kancelariju, izvadio je papire na kojima je precizno analizirao igru Čukaričkog iz prethodne sezone i rekao šta bi on tu menjao, a šta bi ostalo isto. Obradović je bio zatečen koliko Veselinović zna i odmah mu je rekao da je dobio posao - ispričao nam je izvor.

Premlad za Zvezdu

Što se ostalih kandidata tiče, njihove šanse su znatno manje.

- Koković se baš dopada svima u Zvezdi, ali ima pojedinaca koji smatraju da je sa 35 godina premlad za mesto Zvezdinog trenera. Zaista, pitanje je kako bi se nosio s pritiskom. Kad je reč o Jermakoviču, on je ideja, ali postoji struja u klubu koja je protiv dovođenja stranca za trenera. Neki misle da bi trener trebalo da bude sa ovog govornog područja - zaključuje naš izvor.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sumadinac

pre 4 godine

Gluposti ako zele uspeh kluba neka plate bolje ali uspeh samo Nemacki trener.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija