• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.12.2019

15:19

BORBA ZA TRENERA! Zvezda nudi novi ugovor Milojeviću!

Crvena zvezda

BORBA ZA TRENERA! Zvezda nudi novi ugovor Milojeviću!

Podeli vest

Da li će Vladan Milojević ostati na klupi Crvene zvezde? To još uvek niko ne može da kaže, ali generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić veruje u pozitivan epilog

- Milojević ima ugovor do juna 2020. godine. Mi smo spremni da mu ponudimo novi, dugoročan ugovor. U narednim danima ćemo sesti sa njima i razgovarati o svim temama - rekao je Terzić za "Blic".

OVO ĆE ŠOKIRATI NAVIJAČE ZVEZDE! Čudna filozofija trenera Milojevića: Isti đavo da li primili jedan ili deset golova!

Sve je još uvek otvoreno, a šuška se da bi umesto Milojevića na klupu Zvezde mogao Aleksandar Veselinović trener Čukaričkog.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija