• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.12.2019

16:10

SMAK SVETA? PA MI IGRAMO NA MARAKANI! Ameri na sjajan način predstavili vatrenu atmosferu u Beogradu! (VIDEO)

Crvena zvezda

SMAK SVETA? PA MI IGRAMO NA MARAKANI! Ameri na sjajan način predstavili vatrenu atmosferu u Beogradu! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde privukli su veliku pažnju evropsko i svetske javnosti zbog vatrene atmosfere koju prave navijači njihovog kluba. Svakom meču "delije" daju dodatan ton pa su tako crveno-beli stigli i do crtanog filma

 

Naime, poznati američki "Bleacher report" napravio je crtani film o svim učesnicima Lige šampiona pod nazivom "The champions", a u šestoj epizodi serijala meteor je udario u kuću u kojoj su smešteni igrači svih ekipa koje se takmiče u najelitnijem takmičenju.

BRUTALNE CIFRE! Samo jedan klub je zaradio manje od Zvezde u Ligi šampiona!

U kući su se nalazili i Zvezdini fudbaleri, autori crtaća su verno prikazali dvojicu najzapaženijih igrača crveno-belih, istina iz prethodne sezone, Marina i Bena, koji su, za razliku od ostalih, ravnodušno odreagovali na udar sa neba.

Foto: Starsportphoto

Ne znam zašto su se svi uzbudili - pita Marin Bena dok pimpluju loptu i dobacuju se, a ovaj mu odgovara:

- Da, za nas je ovo kao da igramo utakmicu kod kuće.

Autori crtaća su, naravno, na ovaj način, želeli da prikažu Marakanu kao "pakleno" mesto, uporedivši domaće utakmice Zvezde sa postapokaliptičnim prizorom kakav je u crtaću.

Preporučujemo da pogledate ceo video, ali ukoliko želite da vidite samo deo gde su Zvezdini fudblaeri, onda premotajte na 2:35.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija