• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.12.2019

19:10

STANJE JE ALARMANTNO! Kapiten Zvezde poručio: Valjda ćemo se konačno dozvati pameti!

Crvena zvezda

STANJE JE ALARMANTNO! Kapiten Zvezde poručio: Valjda ćemo se konačno dozvati pameti!

Podeli vest

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić bio je surovo iskren u svojoj izjavi dan pred meč sa CSKA iz Moskve u 14. kolu Evrolige

 

Kapiten Branko Lazić rekao je da ceo tim mora da popravi utisak posle loše partije u Zadru.

ZVEZDA IDE U MOSKVU! Šakota: Da otežamo posao CSKA!

- Duplo kolo, idemo u Rusiju, utakmice se ređaju. Motiv kada je Evroliga u pitanju je uvek tu. Trebalo bi tako da bude I u ABA ligi…Idemo tamo da popravimo utisak nakon Zadra, nadam se da ćemo odreagovati da ćemo se konačno “dozvati pameti” jer je stanje alarmantno što se igre tiče i nekih rezultata. Dakle, prva želja je da odigramo kako treba da igramo, i ako se ukaže prilika da je iskoristimo za pobedu. CSKA je ekipa koja igra redovno F4, osvojili su EL ove sezone, prepuni izvanrednih pojedinaca, uz to igraju na domaćem terenu, I ovaj meč dolazi u nezgodnom trenutku. Moraćemo da odigramo zaista snažnu, pametnu i timsku odbrani kako bi imali čemu da se nadamo - rekao je kapiten Crvene zvezde.

Zvezda i CSKA svoj meč u Moskvi igraju u sredu od 18.00.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija