• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.12.2019

22:30

MILOJE JE VELIKI DASA I LAF! Deki Stanković u hvalospevima pričao o treneru Zvezde!

Crvena zvezda

MILOJE JE VELIKI DASA I LAF! Deki Stanković u hvalospevima pričao o treneru Zvezde!

Podeli vest

Legendarni reprezentativac naše zemlje i nekadašnji proslavljeni fudbaler Crvene zvezde Dejan Stanković pohvalno je govorio o i dalje aktuelnom treneru crveno-belih Vladanu Milojeviću

Stanković je u intervjuu za banjalučki "Elta TV" govorio o svemu, ali je poseban odeljak bio na njegovom bivšem klubu sa "Marakane".

- Mogu samo da čestitam Zvezdi, upravi, Miloju koji je veliki dasa i laf, veliki trener. Ispisali su novu istoriju posle raspada Jugoslavije. Tri puta zaredom su igrali Evropu... Nije normalno igrati dvaput Ligu šampiona od kvalifikacija, odigrati osam utakmica, ući u grupnu fazu. Velika je potrošnja i veliki su zahtevi. Videli smo Zvezdu koja je totalno drugačija od prošle sezone. Prošla sezona je bila fenomenalna, od ove možemo da izvučemo pouke - rekao je Stanković.

Kada je već spomenuo sinove, golmana Filipa i vezistu Aleksandra, nije moglo da se ne postavi pitanje Crvene zvezde. Ipak im je otac ponikao na "Marakani" i sa ovim klubom napravio lepe uspehe, noseći kapitensku traku...

- Karijera će ispisati njihov put - rekao je Stanković dodajući:

Ja sam iz Beograda i normalno je bilo da igram u Zvezdi i idem dalje. Oni žive u Milanu i igraju za Inter. Polako, samo nek izrastu u poštene i dobre momke, a posle nek ih Bog čuva - ako ih put navede u Zvezdu, igraće za Zvezdu. I još bolje - naveo je on.

Govoreći o reprezentaciji Srbije Stanković je istakao da Srbija ne sme da ispusti ovaj baraž.

Sigurno da imamo kvalitet... To smo pokazali iako smo, pod navodnicima, zakasnili za tih par bodova pred kraj. Ne smemo da propustimo ovaj baraž jer nam je mesto na velikom takmičenju jer falimo dugo vremena, imamo šta da pokažemo u Evropi - rekao je Deki.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija