• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2019

16:20

"Gasprom njeft" potpisao novi sponzorski ugovor sa fudbalskim klubom Crvena zvezda

Crvena zvezda

"Gasprom njeft" potpisao novi sponzorski ugovor sa fudbalskim klubom Crvena zvezda

Podeli vest

"Gasprom njeft" potpisao novi sponzorski ugovor sa fudbalskim klubom Crvena zvezda i na taj način produžio saradnju sa klubom iz Ljutice Bogdana

"Gasprom njeft" je produžio ugovor o saradnji sa fudbalskim klubom Crvena zvezda. Кompanija sarađuje sa ovim fudbalskim klubom tokom poslednjih 10 godina, a u skladu sa novim sporazumom "Gasprom njeft" ostaje generalni sponzor Crvene zvezde do sredine 2022. godine.

- Naša saradnja sa Crvenom zvezdom je svojevrstan simbol odnosa "Gasprom njefta" prema zemlji u kojoj kompanija već više od 10 godina uspešno učestvuje u razvoju energetskog sektora, kao i prema građanima Srbije. Crvena zvezda je jedan od najtrofejnijih klubova, koji ima ogromnu armiju navijača, i to ne samo u Beogradu, već i na teritoriji cele bivše Jugoslavije. Mi vidimo sponzorski ugovor kao efikasan marketinški instrument promocije naše GAZPROM mreže benzinskih stanica i maziva brenda G-Energy na Balkanu. Crvena zvezda nas godinama raduje kako postignutim sportskim rezultatima, tako i razvojem akademije kluba. Potpisivanje novog sporazuma je logičan korak u nastavku našedugogodišnje saradnje - izjavio je Aleksandar Dibalj, član Izvršnog odbora "Gasprom njefta".

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da produženje saradnje sa Gazpromom velika stvar za srpskog šampiona.

- Nastavak saradnje je odlična vest ne samo za naše navijače, već i za srpski fudbal u celini.
"Gasprom njeft" je podržavao Crvenu zvezdu u najtežem, ali i za klub najuspešnijem periodu
u novijoj istoriji. Siguran sam da su ispred nas nove pobede i uspesi, za koje je podjednako
zaslužna i ruska kompanija. Simbol tih pobeda je logo na dresu fudbalera Crvene zvezde

izjavio je Zvezdan Terzić, generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija