• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.12.2019

19:50

OD MILOJA ZVEZDI - 100.000.000 EVRA! Otišao je sa Marakane, ali je iza sebe ostavio OGROMAN PRIHOD!

Crvena zvezda

OD MILOJA ZVEZDI - 100.000.000 EVRA! Otišao je sa Marakane, ali je iza sebe ostavio OGROMAN PRIHOD!

Podeli vest

Vladan Milojević od ovog četvrtka i zvanično više nije trener Crvene zvezde, ali je za dve i po godine na Marakani mnogo toga doneo crveno-belima

 

Šampion Srbije ostao je bez trenera koji im je za dve godine doneo mnogo, zaista mnogo lepih uspomena. Čovek koji je uspeo da sruši tradiciju i trend koji je trajao u "večitima" i svojim rezultatima zasluži dvoipogodišnji mandat u Srbiji napustio je kormilo Zvezde ovog petka.

POTVRDA SA MARAKANE! Stanković u petak postaje novi trener Zvezde!

Postao je najbolji u novijoj istoriji Zvezde, pretekao Miljana Miljanića po broju evropskih mečeva, u teškim trenucima izveo ekipu na pravi put i navijačima obezbedio utakmice protiv Liverpula, Bajerna, Pari Sen Žermena...

Foto: Starsportphoto

Međutim, kada se podvuče račun Milojević je crveno-belima i u finansijskom pogledu bio od ogromne koristi. Računica je jasno, od leta 2017. pa do ove zime zahvaljujući Miloju Zvezda je prihodovala 100.000.000 evra!

GODINA 2017.

Transferi: 14.050.000
UEFA: 6.000.000  

GODINA 2018.

Transferi: 24.050.000
UEFA: 22.000.000 

GODINA 2019.

Transferi: 6.700.000
UEFA: 26.466.000

Naravno, od toga je dosta uloženo u ekipi, u dovođenje igrača... ali je činjenica da Zvezda nikada ranije nije imala veće prihode. Za tako nešto Milojević je zaslužio da mu navijači skinu kapu.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbin

pre 4 godine

Strucnjak i covek. Ali sve to ce spiskati neki novi Dzaja uz pomoc nekog novog Cveleta. I gospodin Ljupko Petrovici je nasoj Zvezdi ostavio silne milione.

tadija64ZEMUN

pre 4 godine

ma sve je to lepo,ali na njegovo insistiranje su dovodjeni "igraci" sumnjivih kvaliteta,tj nekvalitetni,na koje su otisle velike pare,na sumnjive menadzere,i ko zna sve kuda jos,posto nije pogodio ni sa jednim pojacanjem,postavlja se pitanje o strucnosti prevare od "trenera",ovi plasmani u LE i LS,plod su neverovatne srece(koja se ZVEZDI vratila iz proteklih nesrecnih ispadanja i ne prolazaka)a ne znanjem prevare od"trenera",sto je dokazao u svakoj utakmici u LE i LS (pa i onim koje je ZVEZDA dobila ili odigrala nereseno) o domacim prvenstvima ne bi trebalo trositi reci,mislim da smo morali dovesti nekog ozbiljnog trenera i da se sa Dekijem nismo usrecili,ali ajde da pricekamo i da vidimo...............

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija