• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.12.2019

20:49

NE BIH VODIO SINA U ARAPSKI SVET! Borjan progovorio o statusu u Crvenoj zvezdi!

Crvena zvezda

NE BIH VODIO SINA U ARAPSKI SVET! Borjan progovorio o statusu u Crvenoj zvezdi!

Podeli vest

Najbolji golman Crvene zvezde u njenoj novijoj istoriji Milan Borjan rekao je da bi voleo da ostane na "Marakani" i posle zimske pauze, bez obzira na to što se njegovo ime dovodilo u vezu sa nekoliko klubova

Borjanov ugovor još nije ni blizu isticanja, a kada je poslednji put stavljao paraf na vernost srpskom šampionu istakao je da mue se do kraja karijere ostaje u voljenom klubu.

- Ja imam ugovor još tri i po godine. Kada sam produžio rekao sam da ostajem ovde do kraja karijere i to i dalje stoji. Ima dosta ponuda, ali ništa što bi me nateralo da preselim porodicu. Ovde mi je lepo, srećan sam, ali moram da razgovaram sa upravom o tome. Moja želja je da ostanem. Nisam za to da odem u arapski svet, ne bih da vodim sina tamo, ovde ide u vrtić, želim da se obrazuje ovde. Novac nije razlog zbog koga bih otišao bilo gde - rekao je Borjan za emisiju "Lično nezvanično".

On se prisetio teških trenutaka devedesetih progovorivši o tome kako je izabrao da brani za Kanadu.

Tih pet godina, od 1995. do 2000. smo živeli u Beogradu, u blokovima. Moji su predali papire za odlazak u Ameriku, Australiju, Kanadu i Zimbabve, dobili smo da možemo da odemo u Kanadu i Zimbabve i onda je trebalo doneti odluku. Ćale je odlučio da idemo za Kanadu. Moji i dalje žive tamo, ne planiraju da se vrate, lepo im je - rekao je Borjan.

Zanimljivost je da je on 1998. godine bio deo kadetske reprezentacije, tada Jugoslavije, ali da je potom postao reprezentativac Kanade.

- Verovao sam u sebe da ću jednog dana napraviti nešto. Mnogo puta sam razmišljao o tome da prekinem sa fudbalom, da se vratim u Kanadu, da završavam školu, nađem posao... Otac me je gurao i govorio mi da radim ono što volim - istakao je Borjan.

On je u emisiji pokazao i samo deo poklona koje dobija od najmlađih navijača Zvezde.

- U Srbiji nema toliko ljudi, nažalost, na koju deca mogu da se ugledaju, drago mi je što u meni, na neki način, imaju uzora - dodao je Borjan.

Kako je naveo, ne voli da se u javnosti eksponira, niti da pokazuje svoje finansijsko stanje kupovinom skupih automobila.

- Meni automobil treba da se prevezem od jedne do druge tačke... Zaustavljaju me često saobraćajci, dobijam dosta kazni zbog nevezivanja pojasa, jednostavno zaboravim, ali moram da naučim, nema propusta - istakao je Borjan.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar

pre 4 godine

PS: Taj koji Ti je dao da potpises Ugovor "do kraja karijere" sa Zvezdom je jeo bunjike !!!! I Taj bi trebao da ODE iz Zvezde , al' ODMAH !!! I podrazumeva se, da na njegovo mesto ODMAH zasedne TVOJA cenjena SUPRUGA !!! Podrazumeva se, jel tako ??!! KAD BI SE ZAFRKAVALI....

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija