• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

24.12.2019

15:26

REČ KAPITENA! Marin: Tužni smo zbog Milojevića, srećni zbog Stankovića

Crvena zvezda

REČ KAPITENA! Marin: Tužni smo zbog Milojevića, srećni zbog Stankovića

Podeli vest

Kapiten fudbalskog kluba Crvena zvezda Marko Marin izjavio je danas da je ekipa tužna odlaskom trenera Vladana Milojevića, ali i srećna zbog dolaska Dejana Stankovića

- Želeo bih da zahvalim Milojeviću i celom stručnom štabu za sve što su uradili za klub, ekipu i mene u periodu dok smo saradjivali u Crvenoj zvezdi. Bila je to sezona i po velikih uspeha i zadovoljstava koje smo doneli navijačima. Saradnja je bila na vrhunskom nivou i svi smo bili tužni kada smo saznali da Milojević neće više biti u klubu. Isto važi i za članove stručnog štaba, koji su vredno radili sa nama, kako bi Zvezda ostvarivala uspehe i pobedjivala - rekao je Marin.

Vladan Milojević je posle dve i po godine napustio mesto trenera Crvene zvezde.

Zvezda je sa njim osvojila dve titule šampiona Srbije, tri puta igrala grupnu fazu evropskih takmičenja, a bila je i u šesnaestini finala Lige Evropa.

PRVA GLAVOBOLJA ZA DEKIJA! Najbolji igrač razmišlja o odlasku iz Zvezde!

Marin je kazao da mu je posebno zadovoljstvo što će Milojevića zameniti Stanković.

- Čovek koji je legenda kluba i o kome ne treba trošiti reči. Verujem da će fudbalske kvalitete koje je decenijama pokazivao pretočiti u trenerske, a mi ćemo dati sve od sebe da ga na pravi način ispratimo u svim zamislima. Kao kapiten, učiniću sve da mu budem produžena ruka na terenu. Verujem da nas čekaju novi uspesi i pobede sa Dejanom Stankovićem na klupi - kazao je Marin.

On je naveo da je ispratio način na koji je došlo do promene trenera i da je retkost da stari dočeka novo, a da to govori o stabilnom radu i veličini kluba.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija