• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.12.2019

13:56

URNEBESNA TVITER PREPISKA! Đenka hvali Rakočevića, a ovaj mu nije ostao dužan!

Crvena zvezda

URNEBESNA TVITER PREPISKA! Đenka hvali Rakočevića, a ovaj mu nije ostao dužan!

Podeli vest

Kraj kalendarske godine obično donese na scenu zanimljive brojke i statistiku, kao i pojedince koji su obeležili kako nju, tako i dekadu na izmaku, a na Tviteru se ovih dana razvila polemika o idealnoj petorci KK Crvena zvezda u ovoj deceniji

Amerikanac je prvi pokrenuo priču pošto je na Tvit o najboljem timu Zvezde u periodu od 2010. do 2019. odgovorio da bi Rakočević trebalo da bude u prvoj postavi.

Jedan od navijača Zvezde je napisao kako bi prva petorku trebalo da čine Markus Vilijams, Čarls Dženkins, Kvinsi Miler, Luka Mitrović i Boban Marjanović, dok bi šesti igrač bio Igor Rakočević.

Na to je Dženkins odgovorio:

"Startuj Igora, a mene uvedi s klupe. Biće rezerva legendi."

Ubrzo je usledio i odgovor proslavljenog srpskog košarkaša.

"Đenka, za mene si ti jedan od najboljih bekova ovde! Imaš perfektnu igru sa poludistance, što je veoma retko u današnje vreme."

Zvezdin bek brzo je reagovao na lepe reči Rakočevića.

"Brate, ponizan sam tvojim lepim rečima, ali pogledaj na svoju Vikipediju haha. Voleo bih kada bih postao pola igrača kao što si ti. Mnogo poštovanja brate."

Dženkinsu je ovo treći mandat u Crvenoj zvezdi, pošto je dres kluba sa Malog Kalemegdana nosio od 2013. do 2015, kao i u sezoni 2016/2017.

Rakočević je crveno-beli dres nosio u takmičarskoj godini 2003/2004, ali i tokom 2012. i 2013. kada je Zvezda prolazila kroz proces vraćanja na stare staze.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija