• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.12.2019

14:45

NA "MARAKANI" RADE PUNOM PAROM! Bivši vezista Čelsija i kapiten Nigerije na meti Zvezde!

Crvena zvezda

NA "MARAKANI" RADE PUNOM PAROM! Bivši vezista Čelsija i kapiten Nigerije na meti Zvezde!

Podeli vest

Biće ovo burna zima na "Marakani"... Licitacija sa imenima igrača koji dolaze je već počela, a na spisku su neka više nego poznata imena

Još jedno veliko fudbalsko ime nalazi se među potencijalnim pojačanjima crveno-belih. Hot sport piše, da je klubu iz Ljutice Bogdana ponuđen Džo Obi Mikel, koji trenutno igra za turski Trabzon.

Vezista iz Nigerije ima 32 godine, a proslavio se kao fudbaler londonskog Čelsija, za koji je zabeležio 372 nastupa u svim takmičenjima i postigao šest golova.

NOVA-STARA ZVEZDINA ŽELJA! Na "Marakanu" stiže Dekijev bivši saigrač!

Navodi se da bi obeštećenje za Mikela iznosilo između 500 hiljada i milion evra.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija