• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2019

13:14

STIŽU MILIONI NA "MARAKANU", ARAPI LUDI ZA NAPADAČEM ZVEZDE! Evo koga žele umesto Prijovića!

Crvena zvezda

STIŽU MILIONI NA "MARAKANU", ARAPI LUDI ZA NAPADAČEM ZVEZDE! Evo koga žele umesto Prijovića!

Podeli vest

Al Itihad Srbina namerava da zameni napadačem Crvene zvezde! Naime, sve je izvesniji rastanak sa Aleksandrom Prijovićenm, koji je u drugom planu otkako je trener Henk ten Kate došao, a klub želi da pojača napad fudbalerom srpskog šampiona

Kako piše arapski portal Okaz, u užem izboru su dvojica igrača. Jedan je Ričmond Boaći. Ofanzivac Crvene zvezde se pominje i kao prvi favorit da dolazak, jer uživa veliki ugled zbog golova kako na superligaškoj, tako i na međunarodnoj sceni.

TAČKA NA TRAČEVE - NI IBRA NI BALOTELI, EVO KO MOŽE U ZVEZDU! Fudbalski menadžeri OTKRILI BOLNU ISTINU!

SVE JE GOTOVO, STANKOVIĆ DOVEO PRVO POJAČANJE! Trener Zvezde PROGOVORIO I O BALOTELIJU, KVAREŽMI...! (VIDEO)

 

 

Kanzas siti za Boaćija nudi 2.5 miliona evra, pa nema sumnje i da će ponuda Arapa biti višemilionska.

Foto: Starsportphoto

Ričmond Boaći

Drugi momak čije ime figurira kao zamena za Prijovića je Luis Graban iz Notingem Foresta. Takođe, Arapi tvrde da Prijović nema ponudu Olimpijakosa, već da je za njega ponajviše zainteresovan Bešiktaš, koji bi da ga otkupi, a Al Šarža iz Ujedinjenih Arapskih Emirata ga želi na pozajmicu.

 

DESPOTOVIĆ LAGAO TERZIĆA! Reprezentativac Srbije namerno krio koliko je dao golova da Zvezda ne bi zaradila na njegovom transferu!

NA "MARAKANI" RADE PUNOM PAROM! Bivši vezista Čelsija i kapiten Nigerije na meti Zvezde!

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BogiZ

pre 4 godine

Nisu Arapi ludi za Boacijem nego su ludi sto ga dovode....

kiklopovo oko

pre 4 godine

Da, to je potpuno tacno! Poceli su da grade psihijatrijsku kliniku, svi poludeli za tim asom.Potpisuju ugovor i da delije primaju na lecenje i sve one koji poveruju u tu isti Ma, ne mogu uopste da zive, samo misle na njega.I uopste ne razmisljaju racionalno, pitaju samo koliko treba da izbrojimo novaca jer to treba vremena...! Jaoooojjj!?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija