• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2019

19:30

ŠTA SE SVE RADILO, A ŠTA ĆE TEK DA SE RADI NA MARAKANI! Zvezda objavila presek!

Crvena zvezda

ŠTA SE SVE RADILO, A ŠTA ĆE TEK DA SE RADI NA MARAKANI! Zvezda objavila presek!

Podeli vest

Crvena zvezda u 2019. godini nije samo na sportskom polju postigla izuzetne rezultate, već je uložila velika finansijska sredstva u infrastrukturne radove na stadionu “Rajko Mitić” i Omladinskoj školi nastavljajući tako da iz godine u godinu unapređuje uslove za rad, ali i komfor posetiocima

Određeni radovi su završeni, drugi su u toku, a ovo je rezime urađenog:

Zamenjena je trava na glavnom terenu stadiona “Rajko Mitić”.

- Posle dve godine, a po preporukama UEFA, kompletno je zamenjena trava na terenu stadiona “Rajko Mitić”. Teren je bio potpuno spreman za početak kvalifikacija kao i za izazove u domaćim mečevima. Igrači su i ovog puta imali idealne uslove za igru što je i doprinelo dobrim rezultatima.

Foto: FK Crvena zvezda

Pored toga, zamenjene su reflektorske svetiljke na glavnom pomoćnom terenu, rekonstruisana je teretana uz mediko blok u zgradi Sportskog društva, preuređen je i VIP zapad na Marakani.

- Na centralnom delu zapadne tribine, u sektoru VIP zapad, promenjene su stolice, pa je 2.700 gledalaca imalo privilegiju da uz znatno veću udobnost i uživanje prate utakmice našeg kluba. Moderne, nove stolice dominiraju centralnim delom zapada, a Crvena zvezda je ponosna što svojim vernim navijačima iz sezone u sezonu pruža kvalitetniji ugođaj i sadržaj u praćenju utakmica - dodaje se.

Foto: FK Crvena zvezda

Rekonstruisani su i toaleti na zapadnoj tribini, gde su mokri čvorovi potpuno promenjeni i uređeni na površini od 500 m2.

Formirani su još novi hospitaliti sektori na zapadu, sa četiri velika šanka za izdavanje hrane i pića podignut je nivo usluge posetiocima, s tim da je i vizuelno ulepšan ceo prostor površine 1.500 m2.

Foto: FK Crvena zvezda

Takođe, formirana je loža od 30 luks mesta za gostujuću upravu, pa su delegacije svih klubova u Ligi šampiona imale svoj prostor i odlične uslove za praćenje utakmica.

Postavljen je i novi semafor - konstrukcija koju je činio stari „lampaš“ potpuno je skinuta, a njeno mesto zauzeo je novi, moderan semafor.

Foto: FK Crvena zvezda

Sa površinom od 90 metara kvadratnih Zvezdin semafor jedan je od najvećih u Evropi. Njegove dimenzije iznose 15,36 metara širine i 5,76 metara dužine.Pušten u rad na premijernoj Superligaškoj utakmici protiv sa Javorom - podsećaju crveno-beli.

Postavljeno je novo ozvučenje, izgrađen potporni zid iza severne tribine, opremljen novi prostor za Zvezdinu televiziju, postavljeni su novi semafor i platforma za TV kamere na glavnom terenu Omladinske škole.

Zvezda je navela i da su u toku radovi na Mediko bloku od 800m2, ispred svlačionice prvog tima.

- Gradimo objekte za potrebe Omladinske škole kao i geotermalnu bušotinu. U toku su radovi iza juga Marakane na prostoru od 1.000 m2. Omladinska škola dobiće nove kancelarije, a naši biseri još bolje uslove u novim svlačionicama. Gradi se kontejnersko naselje koje će se grejati preko energetskih pumpi.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17