• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2019

12:15

ZVEZDA NAGRABUSILA! Mora da plati 100.000 evra zbog Van la Pare, a navijači bi mu rado VIDELI LEĐA!

Crvena zvezda

ZVEZDA NAGRABUSILA! Mora da plati 100.000 evra zbog Van la Pare, a navijači bi mu rado VIDELI LEĐA!

Podeli vest

Novi trener Crvene zvezde Dejan Stanković će tokom prve faze priprema na Kipru imati priliku da se bliže upozna sa kvalitetima svih igrača, nakon čega će i odlučiti na koga će na proleće računati

Nema sumnje da će Radživ Van la Para biti posebno u centru pažnje. Navijači bi mu rado videli  leđa već tokom zime, a videćemo šta će reći trener.

ZVEZDI OPET IZMAKLO POJAČANJE! Velika želja crveno-belih izabrala Šahtjor umesto "Marakane"!

STANKOVIĆ PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Želim da nadmašim Milojevića!

 

Koliko god da je Radživ van la Para igrao loše tokom jeseni u Zvezdi, crveno-beli će morati da izdvoje dodatni novac kada je u pitanju isplata njegovog transfera.

Naime, Van la Para je u Zvezdu došao za 1.2 miliona evra, ali su u ugovoru dodate brojne klauzule, koje transfer mogu da podignu i do 1.9 miliona evra.

Foto: crvenazvezdafk.com

 

Jedna od njih odnosi se i na utakmice koje Van la Para odigra u Ligi šampiona. Naime, u ugovoru je ubačena klauzula, po kojoj je Zvezda dužna da plati 100.000 evra ukoliko Van la Para odigra najmanje četiri utakmice u Ligi šampiona, prenosi Telegraf. Pošto je ove sezone odigrao pet mečeva u grupi, klub sa Marakane će morati da isplati dodatnih 100.000 evra, iako on na tim utakmicama nije imao nikakav učinak.

UEFA VEČNA LISTA! Evo gde su Zvezda i Partizan!


DA SE NAJEŽIŠ - PRODAVAO JE JAGODE NA BUVLJAKU, a pogledajte u kakvoj LUKSUZNOJ VILI DANAS ŽIVI golman Zvezde (VIDEO/FOTO)

 

Što se tiče ostalih klauzula u ugovoru, pitanje je da li će se one uopšte i aktivirati. Naime, Zvezda treba da plati 200.000 evra ako Holanđanin postigne najmanje 10 golova, dodatnih 200.000 evra ukoliko dođe do brojke od 20 golova i još 200.000 ukoliko odigra 50 utakmica.

Trenutno je odigrao 16 utakmica i postigao jedan gol, tako da je Hadersfild ozbiljno udaljen od aktiviranja dodatnog bonusa. Pošto i primanja Van la Pare nisu mala oko 600.000 evra godišnje, nije isključeno da saradnja ubrzo bude prekinuta i da on već na zimu promeni sredinu.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija