• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2019

10:01

VREME PROMENA NA "MARAKANI"! Deki već precrtao dva igrača!

Crvena zvezda

VREME PROMENA NA "MARAKANI"! Deki već precrtao dva igrača!

Podeli vest

Dejana Stankovića očekuju pune ruke posla... Novi trener Crvene zvezde polako sklapa kockice, a već je jasno na koja dva igrača neće računati

Za sada je izvesno da će Hoze Kanjas i Žander Ribeiro Santana napustiti Zvezdu u prelaznom roku. I dok je kod Španca odluka doneta mnogo ranije, posle mečeva sa Totenhemom i Bajernom, na "precrtavanje" Brazilca uticala je katastrofalna reakcija u Pireju.

EVO KAD ZVEZDA PALI MOTORE! Deki zakazao "prozivku", poznati spisak svih rivala!

Odlaskom Žandera i Kanjasa, Crvena zvezda bi smanjila kvotu na šest stranaca, ukoliko po planu Ričmond Boaći i El Fardu Ben napuste "Marakanu", ali i ako se nađe rešenje sa Van la Parom, Stanković bi mogao da uradi veliku reformu tima.

Novi trener crveno-belih je rekao da neće "seći" dok se na završi prvi deo priprema, ali sada je jasno da na neke igrač već na računa.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mekela i stranci

pre 4 godine

Sada ce sve iznova,opet ce naci''skupe'' strance i prace pare.Mislio sam da Zeljko Pantic lud kada kaze da od 30 prijavljenih miliona za pojacanja 20 otislo na konta gde palme nisu grane,nije nimalo lud.Zvezdina deca idu dalje u ligu sampiona a nijedno dete nije ni priblizno timu,bar bi se borili trcali,a ne kao Kanjas od 33 godine Son ga pretrcava kao brzi voz,onako da obrukaju Zvezdu i Zander 33,Tomane La Prevara,to nikada niko nece ponoviti.Oce ako im se dozvoli da opet rade isto Mekela Terzic i trener koji mora pustati te ''kao preplacene neznalice.Ustace zapad,sever ste kupili,obicni zvezdasi nece trpeti vise to.A ti Stankovicu nemoj u to kolo da se hvatas,probaj bez Mrkele i Terze da pravis ekipu.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija