• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hotsport

02.01.2020

11:10

DEKI STANKOVIĆ NAREDIO! Ovaj stranac ne sme biti prodat!

Crvena zvezda

DEKI STANKOVIĆ NAREDIO! Ovaj stranac ne sme biti prodat!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde još uvek su na odmoru, ali je u Ljutice Bogdana Nova godina počela radno

 

Novi trener Crvene zvezde Dejan Stanković korigovaće sastav tokom zime, a već je najavljena prodaja nekolicine stranaca koji nisu doneli željenu razliku u igri crveno-belih. Hose Kanjas i Žander trebali bi uskoro da napuste klub, međutim... neće svi stranci spakovati kofere.

ZVEZDA VEĆ DOVELA PRVO POJAČANJE! Slovenac stigao na "Marakanu", crveno-beli radno krenuli u Novu godinu!

Kako saznaje "Hotsport" čelnici imaju zadatak da tokom januara produže ugovor sa El Fardu Benom (84 utakmice – 40 golova), koji bi trebačo da bude temelj tima zajedno sa kapitenom Markom Marinom. Bez obzira na ponude iz Turske i Saudijske Arabije sve će do daljeg ostati u fioci.

Foto: Starsportphoto

Razgovori slede sa reprezentativcem Komora, ali i ostalim igračima, jer se odliv ključnih igrača mora zaustaviti do avgusta i kraja evropskih kvalfikacija. Takođe, Dejanu Stankoviću sada sledi skautiranje tima tokom rada na Kipru, a u Antaliji će doći do seče.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Дај шансу деци...Док је још имамо...

tadija64ZEMUN

pre 4 godine

ljudi ,sve to prodajte,imamo zalihu za titulu kod nas,uzmite za njih pare dok jos neko daje,za te pare kupite dva dobra stranca(koji prave razliku)dovedite jos nasih klinaca i kalite ih,uz ove nase u prvom timu dovoljno za uigravanje,pa bez ikakvog ucinka stranaca smo ove godine usli u LS,za mnogo manje plate ovi nasi ce da ginu(jer znaju sta je ZVEZDA i sta ona znaci za SRBE i SRBIJU) a strance bas zabole,uzmu pare i odu,sa sto manje truda

Deda Ben

pre 4 godine

34 godine ima,i omatorio,nije nista narocito,pustite ili kupite nekoga mladjeg,alo bre pogledajte koje krseve i odpade ste dovodili,Kanjas 33 godine,Zander 34 alo bre ko se to igra Zvezdom?

branko1

pre 4 godine

Korist ima mafija ,ne brini.Baš ih briga za godine ,važno je da se dogovorene pare gomilaju u njihovim dzepovima

sucks

pre 4 godine

Iskreno i nazalost-nece ih niko! Imaju prevelike plate, precenila ih je Zvezda i ni jedan nece da ide jer ne mogu dobiti ni priblizno plate koje imaju u Zvezdi. To je veliki skandal jer sad oni trose sto je Zvezda, slucajno ili ne,ma-kako, zaradila u Ligi sampiona. Umesto da sa tim novcem resava goruca pitanja dugova , novih akvizicija, formiranja mnogo bolje ekipe za Ligu sampiona u Novom pokusaju, eto nasli smo se u kovitlacu vlastitih gresaka. Trziste ne mozes prevariti, placa se ceh groznih poraza i bledih igra i filozofije da je bitno samo uci u Ligu sampiona a ne tamo igrati kako prilici ucesniku ige sampiona. Umesto toha ostavili smo dojam malog kluba koji je posluzio kao vreca za nabijanje i sprdacinu po ozbiljnim fudbalskim krugovima u Evropi! Na zalost, tako je i sad placamotaj ceh.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija