• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2020

17:31

ZVANIČNO! ABA liga kaznila Zvezdu zbog nedolaska na meč protiv Budućnosti!

Crvena zvezda

ZVANIČNO! ABA liga kaznila Zvezdu zbog nedolaska na meč protiv Budućnosti!

Podeli vest

KK Crvena zvezda zvanično je kažnjena zbog nedolaska na utakmicu protiv Budućnosti u ABA ligi proteklog vikenda, potvrdilo je ovo takmičenje

Kazna je 20:0 u korist Budućnosti, oduzimanje boda Crvenoj zvezdi i novčano od 20.000 evra, a tokom dana bi trebalo očekivati reakciju kluba sa Malog Kalemegdana u aktuelnog regionalnog šampiona.

Podsetimo, zbog političkih tenzija izazvanih donošenjem Zakona o slobodi veroispovesti, ekspedicija crveno-belih je prošlog vikenda odlučila da ne otputuje u Podgoricu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan

pre 4 godine

sta je i ko sedi u rukovodstvu aba lige sve korumpirani ljudi oni zaboravljaju da su proletos u pdgorici i policajci pljuvali i matretirali igrace zvezda sve je to zapadni olos

Sladjan

pre 4 godine

Ajde sad covicu pravi srpsku ligu,najmocniju na balkanu!!!!ti SI upropastio nasu ligu,sada pravi opet!!!!zasto bi Neko igrao kada nema mesta u evroligi,bez zvezde aba liga nepostoji!

Sasa

pre 4 godine

Ja kao navijac Zvezde mislim da klub treba da istupi iz takmicenja.Znam da je novac u pitanju ali ovo su dioti sto vode ABA ligu.Da je Zvezda otisla i da je izbio nered,neko tesko povreden ili ne daj Boze izgubio zivot.Ko bi snosio krivicu?Opet Zvezda jel je iz Srbije.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija