• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2020

13:52

DRASTIČNE PROMENE NA "MARAKANI"! Ovaj potez Zvezde niko nije očekivao!

Crvena zvezda

DRASTIČNE PROMENE NA "MARAKANI"! Ovaj potez Zvezde niko nije očekivao!

Podeli vest

Crvena zvezda prodala je Marka Marina u Al Ahli iz Saudijske Arabije, a najverovatnije na njegovo mesto neće biti doveden nijedan fudbaler

Crveno-beli žele da razvijaju mlade fudbalere i odlaskom Marina otvara se prostor za Zvezdinu decu. Kako tvrdi Telegraf Zvezda najverovatnije tokom januarskog prelaznog roka neće ni dovoditi pojačanja. 

NE IDU SVE PARE ZVEZDI! Evo koliko su crveno-beli zaista zaradili od Marina!

POZNATI DETALJI TRANSFERA! Evo koliko će Zvezda zaraditi od prodaje kapitena!

 

Šampion Srbije želi da stvori prostor za svoje klince, kao i da se pod vođstvom novog trenera Dejana Stankovića pruži šansa svim igračima koji su na platnom spisku. Zvezda će svesno podmladiti tim koji bi u međuvremenu trebalo i da se rastereti.

Činjenica je da na Marakani imaju ogroman igrački kadar i da će u januaru biti odlazaka. Na izlaznim vratima su Ričmond Boaći, Milan Pavkov, Žander, Milan Jevtović...

GROM IZ VEDRA NEBA! Zvezda prodala Marka Marina!

LALAT SPREMA BOMBU! Bivši bek Zvezde pregovara sa Vojvodinom!

 

Stanković je prozivku zakazao za 10. januara na Marakani. Prvotimci Zvezde će potom putovati na Kipar na prvi deo priprema, zatimi u Tursku na drugi deo.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Било је време... Крајње...Шта ће нам "кишобран", када не пада "Киша"...?! Не жалите...нема потребе

Krle

pre 4 godine

Bravo. Za svaku pohvalu. Marinu hvala do neba,ali ovo je hrabar i pametan potez. Treba prodati sve koji mogu da se prodaju i dovesti decu koja su zeljna igre i dokazivanja. Pruziti im mogucnost i perspektivu. Uspeh je neizbezan. Mozda ne ove ili sledece godine ali za 3 godine liga sampiona je opet tu. Podrzavam promene ali samo ako su u ovom pravcu.Ali ako je to samo rokada da dovedu drugog od 29 ili 30 godina onda je ovo veliki promasaj.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija