• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2020

21:23

SVI SE RADUJU STANKOVIĆU! Rodić: Deki donosi novu energiju!

Crvena zvezda

SVI SE RADUJU STANKOVIĆU! Rodić: Deki donosi novu energiju!

Podeli vest

Dejan Stanković seo je na klupu Crvene zvezde, a igrači crveno-belih jedva čekaju da krenu da rade sa legendom. Milan Rodić veruje da će saradnja biti sjajna

Sa Milojevićem smo ostvarili velike rezultate i hvala na svemu što je dao klubu, ali Crvena zvezda uvek traži više i bolje, ne poznaje juče već samo danas i sutra. Dejan Stanković je imao vrhunsku igračku karijeru, bio je lider, harizmatičan je i sa jakom željom se vratio u klub. Videlo se to na promociji. Dejan donosi novu energiju i nadam se da ćemo pod njegovim vođstvom igrati još bolje i sezonu završiti duplom krunom koja nam je izmicala poslednje dve sezone - rekao je Rodić.

ZVEZDAN TERZIĆ ZA INFORMER: Stanković će u Zvezdi postati veliki trener!

Reprezentativac Srbije žali za prolećem u Evropi, i poziva na oprez pred nastavak šampionata.

Ostaje žal za ovom utakmicom protiv Olimpijakosa jer smo zaslužili da prođemo u Ligu Evrope, ali je točak sreće stao na stranu Grka. Generalno, opet smo imali veoma dobru polusezonu, stekli smo popriličnu prednost nad Partizanom ali nas to ne zavarava bez obzira što se posle 30 kola neće deliti bodovi u plej-ofu . Navikli smo da igramo kao da nemamo bodovnu prednost a tako ćemo i nastaviti. Nećemo biti opterećeni velikim brojem utakmica i zato očekujem da osvojim treću uzastopnu titulu sa mojim klubom, a i da dodam taj trofej kupa. Učinićemo sve da nam se ne ponovi finiš prošle sezone kad smo izgubili finale.

Rodić je jedan od traženijih igrača Zvezde u prelaznom roku, ali je on fokusiran na dobar rad na pripremama, a u misli mu je i baraž za EURO 2020.

 – Počeo sam već da trčim kako bih što spremniji dočekao start priprema. Razmišljam samo o Zvezdi, jedva čekam da startujemo, očekuje nas novi trener, novi zahtevi, u svakom  slučaju nešto drugačiji rad nego što smo ga imali do sada. Imaćemo u starim bazama Pafosu i Beleku izvanredne uslove za rad, video sam i da ćemo odmeriti snage sa dobrim protivnicima. Veoma sam motivisan da se što bolje pripremim ne samo zbog Zvezde već i zbog reprezentacije Srbije jer nas u martu očekuju važni mečevi u baražu Lige Nacija za plasman na EURO - dodao je levi bek Zvezde.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija