• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.N.

10.01.2020

11:04

PRAVIM NOVU LIČNU KARTU ZVEZDE! Stanković otvoreno o prelaznom roku, odlasku Marina i prednosti od 11 bodova!

Crvena zvezda

PRAVIM NOVU LIČNU KARTU ZVEZDE! Stanković otvoreno o prelaznom roku, odlasku Marina i prednosti od 11 bodova!

Podeli vest

Crvena zvezda počela je pripreme za nastavak sezone, a novi trener Dejan Stanković okupio je ekipu i najavio visoke ambicije

- Ujutru rano idemo na Kipar, bićemo tamo 10 dana. Imaćemo jednu utakmicu. Nije bila u planu, ali sam je ubacio kao nagradu za lep rad. Posle idemo u Antaliju, tamo ćemo imati šest utakmica. Nadam se da će igrači biti zdravi - rekao je Stanković.

STANKOVIĆ OKUPIO EKIPU! Dekijev novi početak u Zvezdi, crveno-beli upalili motore, tu si i Žander i Kanjas!

Nastavio je u istom ritmu.

- Što se mene tiče, nemam 11 bodova prednosti. Krećem od nule i tako ću se postaviti i prema igračima. Pokušaćemo da izvučemo 150 odsto iz njih.

Cilj je jasan.

- Probaću da napravim novu ličnu kartu Zvezde. Da dam ID mojim igračima. Imaćemo dovoljno vremena na pripremama da vidimo šta ćemo da uradimo

Zvezda je ostala bez kapitena u ovom prelaznom roku.

- Marku Marinu hvala za sve! On je rekao da je ostvario dečački san, bio je kapiten, nosio je "desetku", igrao Ligu šampiona sa Zvezdom. Imao je klubom dogovor da ako dođe prava ponuda da može da ode. Zvezda je pokazala da može bez svakoga, jer je više od kluba. Tu bih stavio tačku.

Foto: Starsportphoto

Stanković ističe da je spreman za nove izazove.

- Razlika je sada i kad sam došao kao igrač. Koncentrisan sam na momke i stručni štab. Teren je moj teren, jedva čeka da izađem. Nisam uplašen.

Otkrio je planove za prelazni rok.

- Nemam želje sada... Radimo na izlazu, moramo da skratimo spisak igrača. Videćemo da li će biti dolazaka. Zajedno sa Terzićem i Mrkelom ću razmatrati prelazni rok.

Igrače dobro poznaje. 

Gledao sam sve preko vajt skauta, imam jasnu sliku. Neko će biti vraćen u omladince, neko će dobiti šansu da debituje. To ne znači da ću da ga spržim i vratim. Hoću da napravim za svakoga lepu priču, lepu podlogu a dam igračima šansu da probam da napravim mlade igrače - zaključio je Stanković.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija