• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2020

20:10

ZVEZDA IMA "BABAROGU" U SVLAČIONICI! Jedan detalj sa okupljanja crveno-belih izazvao veliku pažnju! (FOTO)

Crvena zvezda

ZVEZDA IMA "BABAROGU" U SVLAČIONICI! Jedan detalj sa okupljanja crveno-belih izazvao veliku pažnju! (FOTO)

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezve ovog petka započeli su pripreme za prolećni deo sezone i nastavak prvenstvene trke za šampionskom titulom, ali i duplom krunom

 

Zanimljivo je bilo videti snimke iz svlačionice kada je generalni direktor Zvezdan Terzić stigao i pozdravio sve fudbalere.

GOL ZA PAMĆENJE! Crveno-beli su ovaj pogodak proglasili za najbolji u protekloj deceniji! (VIDEO)

Tom prilikom, slučajno je snimljena i Zvezdina tabla u svlačionici, na kojoj je bio spisak nekoliko fudbalera Zvezde. Među njima su bil: Milunović, kod koga je stajao i znak za kapitena, Jevtović, Žander, Mateo Garsija i Tomane.

Foto: FK Crvena zvezda

Pošto je jedan već napustio ekipu sa tog spiska (Jevtović), mnogi su mogli da pomisle da je u pitanju spisak igrača koji bi mogli da odu ovog prelaznog toka. Žander je svakako otpisan, za Garsiju postoji interesovanje, a Tomane i Milunović nisu impresionirali tokom jeseni.

Na tabli je bio još jedno neobično ime - Babaroga.

Naime, nezvanično, u pitanju je ime ekipe za mali fudbal crveno-belih koja često zajedno igra na treningu. 

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija