• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

13.01.2020

22:30

ZVEZDA POBEDILA, ALI ŠAKOTU BRINU POVREDE! Trener crveno-belih otkrio kakvo je stanje Davidovca, Brauna i Jagodić-Kuridže!

Crvena zvezda

ZVEZDA POBEDILA, ALI ŠAKOTU BRINU POVREDE! Trener crveno-belih otkrio kakvo je stanje Davidovca, Brauna i Jagodić-Kuridže!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota čestitao je svojim igračima na današnjoj pobedi i ozbiljnosti u meču protiv Mege

 

Šakota je bio zadovoljan pristupom svojih izabranika koji su ubacili 103 poena Megi.

(FOTO) OSTAO BEZ POSLA PA DOŠAO DA GLEDA ZVEZDU! Bivši trener crveno-belih došao na meč sa Megom!

- Mi smo hteli da odigramo odgovornu utakmicu, da iskontrolišemo minutažu. Ulazimo polako u povrede, ali to je druga tema. Možda nas je to poremetilo, ali smo uspeli da ostvarimo cilj. Igrači su ispunili očekivanja večeras. Zadovoljan sam pristupom i to je osnovno. Bilo je više energije i emocije u Evroligi, a malo manje u ovim manjim utakmicama. Pristup je bio dovoljno dobar da Mega nije uspela da to prevaziđe sve to. Nisu uspeli da vežu nekoliko poena - rekao je Šakota na konferencije za medije.

Foto: Mega Bemaks/Ivica Veselinov

Meč je obeležila i povreda Dejana Davidovca, koji je napustio parket u prvom poluvremenu, a prema rečima trenera Šakota, još se ne zna težina povrede.

- Nadam se da nije nista ozbiljnije, već imamo probleme sa povredama. Kod Kuridže znamo da je odsustvo od deset do 15 dana, a za Filipa Čovića ne znamo. To su igrači koji nam fale, no uvek to neko nadoknadi.  Lorenco Braun je hteo da proba, ali očigledno nije mogao. Oseća bol i to je povreda iz poslednje utakmice - dodao je trener Zvezde.

Trener Mege Dejan Milojević čestitao je Zvezdi na pobedi.

- Da bismo bili bolji od Zvezde, oni moraju da igraju mnogo loše, a mi mnogo dobro. Ovo nisu protivnici protiv kojih trazimo pobedu. Protiv Zvezde sve greške su skupe. Kada sa šest razlike Zvezde digne igru za 15 odsto i kad dobro šutira, Mega nema šta traži - rekao je Milojević.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija