• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2020

13:35

ŠAKOTA PRED ALBU: Moramo da se oporavimo kako znamo i umemo!

Crvena zvezda

ŠAKOTA PRED ALBU: Moramo da se oporavimo kako znamo i umemo!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota izjavio je da njegov tim mora da vrati snagu i energiju pred meč sa Albom u 20. kolu Evrolige.

Crveno-beli su poraženi od Žalgirisa 76:70 na domaćem parketu i prekinuli seriju od četri pobede u nizu.

- Igramo protiv ekipe koja ima dobro poznat način igre, a to je tranzicija, mnogo kontri, šuteva. Ne smemo da zaboravimo da nas je sa tim stilom igre Alba potpuno nadigrala u Berlinu. Moraćemo brzo da vratimo energiju i da se oporavimo kako znamo i umemo. Sa druge strane, Alba pokazuje po poslednjim utakmicama da je u dobroj formi, igraju dugo zajedno i imaju iskusnog trenera (Garsija Aito) koji je postavio svoj sistem, u kome ovi igrači igraju već nekoliko sezona - rekao je Šakota za klupski sajt.

OVO NIJE FER! Šakota posle poraza od Žalgirisa rekao zašto su Litvanci, ali i Alba u prednosti nad Zvezdom!

HAOS U ARENI! TUČA NAVIJAČA ZVEZDE! Policija morala da reaguje!



Prvotimac crveno-belih Ognjen Dobrić kaže da će podrška navijača imati veliku ulogu u sutrašnjem meču.

- Imali smo sjajnu podršku sa tribina u sredu uveče i ona će nam biti još važnija u petak protiv Albe, jer se mnogo trošimo ove nedelje u ovom ritmu utakmica. Kada se na to dodaju i brojne povrede…Međutim, verujemo da možemo brzo da se osvežimo koliko-toliko oporavimo i pripremimo za ekipu koja igra potpuno drugačije od Žalgirisa. Igraju izuzetno brzo, sa najvećim brojem poseda, šuteva i kontranapada. To znači da moramo da kontrolišemo dešavanja na parketu, da ih usporimo, da odigramo čvrsto i pametno u odbrani - rekao je Dobrić.

Meč između košarkaša Crvene zvezde i Albe igra se sutra od 19 sati u "Štark areni".
 

Bonus video

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota izjavio je da njegov tim mora da vrati snagu i energiju pred meč sa Albom u 20. kolu Evrolige.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija