• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.N.

16.01.2020

14:18

MAJORKA JURI JOVANČIĆA, ZVEZDA STAVILA RAMPU! Evo šta crveno-belima nude Španci!

Crvena zvezda

MAJORKA JURI JOVANČIĆA, ZVEZDA STAVILA RAMPU! Evo šta crveno-belima nude Španci!

Podeli vest

Kako trenutno stvari stoje Crvenu zvezdu bi među prvima mogao da napusti Dušan Jovančić

Za iskusnog vezistu zainteresovana je Majorka i to ozbiljno. Kako Informer saznaje Španci bi  prvo da do kraja sezone pozajme Jovančića.

VEZISTA NA IZLAZNIM VRATIMA! Fudbaler Zvezde ponuđen Alavesu!

EGZODUS SA "MARAKANE"! Napadača jure Nemci i Turci, Boaći najbliži odlasku, na izlaznim vratima Kanjas i Žander...

 

Crveno-beli bi bili finansijki rasterećni, jer bi Majorka na sebe preuzela celu platu fudbalera koja je 240.000 evra. Ali, uz klauzulu da ga na kraju sezone otkupi za milion evra. Zvezda je odbila prvu ponudu, videćemo tokom narednih dana šta će biti.

Nije Majorka jedini klub, Jovančić je ponuđen Alavesu, a crveno-beli još čekaju njihov odgovor. Interesovanje do sada pokazali Ferencvaroš, kao i jedan poljski klub koji nije mogao da isprati uslove iskusnog veziste. U drugoj godini novog ugovora Jovančić u Zvezdi  mesečno zarađuje oko 30 hiljada evra što je za Poljake bilo previše. 

Bonus video

Kako trenutno stvari stoje Crvenu zvezdu bi među prvima mogao da napusti Dušan Jovančić



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
markos

pre 4 godine

Ahahha, vic Nove godine! Jovancic fudbaler ,Majorka.... kuhinja ukljucena u prop marketing, al, ne ide,pa ne ide, pa ne ideeee! Ni na kilo, ni u Madjarsku,auuuuu!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija