• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2020

14:29

ITALIJAN UVODI NOVITETE NA TRENINGE ZVEZDE! Kondicioni trener crveno-belih smislio novi način rada za prvotimce!

Crvena zvezda

ITALIJAN UVODI NOVITETE NA TRENINGE ZVEZDE! Kondicioni trener crveno-belih smislio novi način rada za prvotimce!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su još jedan trening u svojoj bazi na Pafosu, uvežbavale su se esencijalne stvari poput kretnji i dodavanja, a pod nadzorom novog kondicionog trenera Federika Panonćinija radile su se i neke vežbe koje predstavljaju novinu za igrače

 

Poslednja vežba je bila najzanimljivija, ali i najteža, a komandovao je Stankovićev adut iz Italije.

"DELIJE" NE OPRAŠTAJU! Evo zašto su navijači Zvezde BRUTALNO IZVREĐALI ZVEZDANA TERZIĆA! (VIDEO)

- Retku priliku imamo na treninzima da vidimo i tehniku koja je uključena u rad sa fudbalerima. Preko razglasa naši prvotimci dobijali su znakove kada da krenu sa istrčavanjima, a intezitet i brzina su se postepeno pojačavali. Noge su teške, ali su Zvezdine snage pokazale karakter i psihičku stabilnost, pa su dali svoj maksimum - kaže se na sajtu kluba.

Foto: crvenazvezdafk.com

Bio je ovo inače osmi dan Zvezdinih priprema na Kipru, u jutarnjim časovima odrađena su uobičajena merenja, da bi usledila i neophodna aktivacija kroz vežbe zagrevanja i razgibavanja.

Trener Dejan Stanković je, kako se navodi, konstantno hvalio i podsticao svoje pulene da rade još jače i brže, golmani su radili odvojeno sa trenerom Gašićem na tehničkim stvarima koji su neophodni za ovaj period priprema.

U nastavku dana, fudbaleri Zvezde imaju predah, pošto ih kroz nekoliko sati očekuje drugi trening.

Inače, prvi meč u Pafosu, i jedini, Zvezda će odigrati u ponedeljak, poslednjeg dana boravka na Kipru, a rival je grčki Aris.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija