• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.01.2020

13:10

MOŽDA ĆE BITI JOŠ DOLAZAKA! Mrkela na predstavljanu Sanoga: Baziramo se na domaće igrače!

Crvena zvezda

MOŽDA ĆE BITI JOŠ DOLAZAKA! Mrkela na predstavljanu Sanoga: Baziramo se na domaće igrače!

Podeli vest

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela tokom predstavljanja novog pojačanja crveno-belih Seku Sanoga rekao je da za njegov tim prelazni rok još uvek nije završen

Kako je istakao Mrkela, dolaski će zavisiti od želja Dejana Stankovića, a jedna od njih bio je upravo Sanogo.

SANOGO STIGAO NA MARAKANU! Novi igrač Zvezde zadužio dobro poznati broj i jednom rečenim oduševio navijače!

- Pojačanje je u skladu sa željom Dejana Stankovića. On je hteo dominantnog i snažnog defanzivnog vezistu i mi smo reagovali. Fudbal je živa stvar, menja se. Naravno, opredeljenje ostaje - forsiranje mladih igraca. To smo jasno pokazali sad na pripremama na Kipru. Bili su i Gavrić, Eraković, Jug Stanojev, Krstović, zatim Velja Nikolić koji je već u prvom timu. Petorica će ići i u Tursku, tako da se baziramo na domaće mlade igrače. Možda će biti jos dolazaka u skladu sa Dejanovim željama, ali to zavisi od odlazaka - rekao je Mrkela.

Foto: Starsportphoto

Takođe, što se odlazaka tiče, postoje ponude za Hosea Kanjasa i Žandera.

- Za Kanjaka i Žandera ima nekih interesovanja iz Rusije i Turske - kratko je prokomentarisao sportski direktor Zvezde bez imenovanja klubova.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nemoj vise molim te

pre 4 godine

Nijednog stranca ne dovodi.Nisu to bili promasaji ,vec ljudi dovedjeni za dzaba jer pojma nemaju.Ali zalosno jos igrali ligu sampiona,pa Kanjasa Son pretrci ko siplon,Zander nas zarubi,Tomane,La Para,i onda primis 18 gola a das nula Bajernu i Totenhemu.Bruka za sva vremena ,i ti bi jos nekog da dovodis,dosta ste bre zaradili' sa ovima strancima.Da je Petrovic uvek igrao umesto Kanjasa bar bi polomio onog Sona ,kliznzo,udario ga,Kanjas je najveca bruka Zvezde.Najbolje da nikog ne dovedes a da odes ti!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija